21

Анонимен

преди 1 година

Ми ко чакат?!И акциза и ддс на горивата !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Евтин популизъм. Народа нищо няма да усети.Ще намалее прихода в бюджета. ДДС не трябва да се пипа за нищо.

19

зависимост

преди 1 година

Падне ли ДДС цената се вдига и милионерите се увеличават.

18

Petar

преди 1 година

Веселинчо, Веселиночоо, колко си прооост. Как в едно изречение успя да ползваш и нацциистко и еврейско. Ама и ти изглежда си прооост, проост като Путттинна. Ама си седиш на Запад, а. Не искаш в любимата Русия, а. Маймунке мръъснаа.

17

Кире

преди 1 година

Като измисляте глупави решения обяснете на хората че с приходите от ДДС се плащат половината пенсии. Защо ще намаляте цената на хляба с 10ст. и пенсиите наполовина, или ще ни вдигнете данъците или ще вземете от образованието, за да сме още по-проости и да Ви слушаме глупостите?

16

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо.Но ако производителите не свалят цените,да им го вдигнат двойно.Да не стане като с ресторантьорите.

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кметството в Tarbes,France !!! На фасадата испански фашистки черен кръст. На пилоните пред фасадата нацисткото знаме на еврейска Украина,а от двете му страни знамената на ЕС(еврейски съюз) и на Франция . Русия Свята да се самосезира ! Да живее Руско-Българската Держава! Смърт за запада!

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ПП ??? Аз съм в Tarbes, Франция. От години съм смазван от французите и бидейки без доходи,съм потопен в мизерия. Преди малко се обадих на евреите в лъже българското посолство в Париж. Никой не отговаря!!!Народен съд за окупаторите османци! Напред,Русия!!!

13

надай се

преди 1 година

К . ре на пиана жена! Този филм одавна е изтъркан! Проба - грешка!

12

Анонимен

преди 1 година

Ако падне ддс- то хлебарите ще си приберат разликата, а народа няма да го усети! Глупава мярка е това- не стига, че ни задлъжняват, а и ще спрат приходите.

11

карачанаков

преди 1 година

А на пиянето кога ще намалите ДДС то ,Рашков удари едно рамо ве.И за нас добре и за теб добре

10

Зозо

преди 1 година

Задава се Жан Виденов 2, 100% гаранция от БСП. Не 100, ами 1000% Хляба като стане 5лв. да не се чудите :))))))))))))) Ама нали играхте хоро в изборната нощ с Рундю :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 1 година

На тока и бензина веднага алчни продажни мекеренца, стига с тези прекупвачи дето ги спонсорирате.

8

Анонимен

преди 1 година

ПП ще ни докарат до просешка тояга! Вече е гарантирано! Тия нямат представа къде ще е държавата след няколко месеца! Киро с гръцките си корени ще ни доведе до фалит! И ще се изниже! На харченето са царе! На чужди пари!

7

Анонимен

преди 1 година

като падне ддс-то на хляба , хлебопроизводителеите ще кажат - "Запазваме цената и прибираме разликата за компенсация за повишената енергия и транспорт, НО ако се вдигнат цените, ще сме принудени и ние да вдигнем цените"

6

карачанаков

преди 1 година

Я Корнелата си намерила дружки?И все пак това е голяма новина ,за да са пак отгоре сега БСП ще поискат хляба и зеленчуците произведени в България да са безплатни и на всеки му според потребностите.

5

Зозо

преди 1 година

Кръгли ****** Хляба поскъпва от скъпия ток и горива, пшеница. На тях намалете разходите, не на крайния продукт. Накрай пак фалит по БСП-арски :))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 1 година

5лв.краставици,7 лв домати 2.20лв хляб.28.50лв за 1 кг.агнешко.НЕКАДЪРНИЦИ

3

Кокича

преди 1 година

Стига с тия популистки глупости. Опростявайте системата, не я усложнявайте! Всяко изключение от правилото само усложнява нещата! Ако помогне с нещо - помага само на много големите! Направете прага на ДДС от 50х ня 200х лв.. ще решите проблема на повечето хлебопроизводители, както и 99% от зеленчукопроизводителите!

2

Ооо

преди 1 година

Къде са тия родни плодове и зеленчуци дето се продават с ДДС ? Всичко в хипермаркетите е внос! Ще се появят сега едни производители на хартия дето ще започнат да вадят тонове продукция без да имат 1 кв земя! Що само усложнявате системата ? Другото за хляба - ако брашното е с ДДС, ако тока е с ДДС, кво от това че хляба е без ДДС ? Или ако продаваме тока на хора дето сами си правят хляба - няма да им вземаме ДДС за тока ?