12

Анонимен

преди 1 година

Турция е част от НАТО, ама същото това НАТО е сляпо за нещата, които прави Турция, щото са 80 мил население и май имат сериозна армия. Къде беше НАТО за Кипър? За въздушното пространство на Гърция? Сега ще изколят Кюрдите, с любезното съдействие на САЩ и НАТО. Евала....след векове пак сме от губещата страна. Това беше решено кога Бг армията беше поддръжка в Афганистан. По зле ще става

11

От Вселената

преди 1 година

Петър Осоговец, богомилския жрец през 957г.: "И повели Бог Млечният Път да властва над България.. И превратна бе участта на Египед, умряха двата народа близнаци в Междуречието, изгоря Гърция, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха..Но този що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят Византия навсякъде, а България като огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде..."

10

Анонимен

преди 1 година

А кой ще решава коя е правилната информация?

9

Аноним

преди 1 година

До н13Много рашистка телевизия гледаш.

8

Ердо

преди 1 година

се учи от Путин

7

Анонимен

преди 1 година

Турция нахлу в съседна демократична страна - Ирак. При това демократизирана десетилетия от САЩ. Сега ще има ли санкции срещу Турция, ще забранят ли на турски спортисти да се състезават, ще гонят ли турски дипломати, ще има ли улица "Героите на кюрдистан" пред турското посолство, ще забранят ли турски самолети и кораби да кацат и акостират в западни страни, ще пратят ли оръжия на кюрдския народ да се бори с агресора?

6

Анонимен

преди 1 година

Законопроект известен под името: " Кьорфишек ферман"

5

Аноним

преди 1 година

До н 5Май единствено българите се гордеят,че са били роби.Няма друг такъв народ.

4

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът се завръща. Сезон 1

3

Орт

преди 1 година

Видяха и те от братска Русия,в Русия всички които не са съгласни с самодържеца(тоест сам държи държавата) са или чужди агенти и елиминирани.

2

До 2

преди 1 година

Също като при Байдън...

1

Анонимен

преди 1 година

Чакайте да се сетя - дезинформация ще бъде всичко, което не е в синхрон с официалните изявления на Ердоган и правителството.