14

Анонимен

преди 2 години

Ми не ги плаща държавата защото не сте им предложили спа процедури те искат джакузита и други екстри войната ги стресира и искат лукс

13

Анонимен

преди 2 години

чекайте на Киро спаситело

12

Анонимен

преди 2 години

Защо не си плащат хотелите дали ако бягам от война и ида, в Европа някой ще ми плати хотела

11

Анонимен

преди 2 години

Украинките искат по хотелите,в луксозни стаи на морето за да могат да ходят на плаж.Да се разхождат и почиват и да се забавляват.Идва лято и трябва да им се осигури пълен лукс.Нищо че повечето украинки идват от малки украински села и за пръв път виждат море.

10

Анонимен

преди 2 години

Всеки месец българската хазна дава на четиричленно бендеровско семейство по 4 800 - 4 900 лв, а слугуващите им евро-българи са без заплати. Видими резултати на управляващите от ПП - Празни Приказки. Оставка!

9

Анонимен

преди 2 години

Ще хранят и посрещат бежанци и хоро ще.играят.Просто тая година няма да а вземат по 100 лева на ден от турист а по 40 лева за бежанец.Хотелите са пълни и на хотелиерите много не им харесват само 40 лева ама и това все е нещо.

8

az

преди 2 години

добре де откъде на къде се настаняват по хотели , пък собственици чакат задължително пари ? Има бежански центрове , има бази , ако е хотел да е на принципа на кандидатстването - минимална сума за деня , а не 4 и 5 звезди хотели , а на всичкото отгоре самите украинци да се местят , където има СПА

7

Анонимен

преди 2 години

Някои хотелиери им замириса на лесен келепир, ама май ще гризнат дървото. Още първото изявление на представител на една от техна с организация с първоначалното иму предложиние ми прозвуча келаво.

6

ами

преди 2 години

Тези някой задължавал ли ги е да си дават хотелите?!?Февруари месец,когато няма никакви туристи по тези краища на БГ се надпреварваха да ги показват пт тв,колко са великодушни и ще приютат бежанците.А съвсем друга тема е къде се е чуло и видяло бежанци да се настаняват в курортни хотели,няма ли за тях бежански лагери?!?

5

Анонимен

преди 2 години

Камериерките и готвачите без заплати, а укрите са навсякъде пи морето, в магазини, кафета, по плажа. Колите им лъскави и скъпи, *** бежанци били... Държавата на киро е мащеха за българоте.

4

Анонимен

преди 2 години

Всеки контакт с "държавата" води до неприятности. Особено с нашата, особено под това неуко правителство (не че при ББ беше добре, но сегашните са рекордьори). Липсата на очаквания спестява разочарования. Аз затова гледам да нямам вземане-даване с властите извън крайно наложителното. Нито жилото, нито меда, щото меда го обират и за нас все жилото остава.

3

Да фалират

преди 2 години

Дреме ми за хателиерите. Аз пък съм против да им се плаща за да си пълнят базите с украинки. Няма ли държавни бази, където да бъдат приютени, че трябва на хотел за да му се направи малко оборот?

2

Анонимен

преди 2 години

Чакайте от умрел писмо. А най-паче, чекайте некой укър да си плати поне един ден от престоя. Те сега са ни жертви, в лексуси, майбаси, мерцедеси....сърцето ми се къса от мъка по тях.

1

Анонимен

преди 2 години

Значи имат скътани кинти, какво скимуцат от три години насам.