34

Анонимен

преди 9 месеца

Ами да фалират.При пазарната икономика има и фалити не само печалби.Никой не ги заставял с опрян пистолет да приемат бежанци.Както писа съфорумец преди мен нашето Черноморие се нуждае спешно от разреждане на хотелите за сметка на природата. Хотелиерите да разберат най-после,че държавата това е народа и на него му писна от алчността им да ги спонсорира.

33

Qanon

преди 9 месеца

Ще има да чакат... и нищо няма да получат от правителство от американски п0длоги...

32

Анонимен

преди 9 месеца

какво са два месеца за нашата държава ония с магистралите чакат една година .. пича точен взе парите каза ще видим и видееме

31

Амииииии

преди 9 месеца

мерси за информацията. Продължвайте да си чакате! Аз проблем с чакането ви нямам :) Успех със схемата!

30

мак

преди 9 месеца

Ако не ме лъже паметта, нямаше закон, принуда, наредба или каквото и да било, които задължаваха хотелиерите да настаняват бежанци. Но имаше обещани 40лв., нали. Като се замисли човек, самите хотелиери имат вина за този наплив, освен правителството. Ако не бяха те, правителството щеше да е принудено да измисли друг начин за настаняване, а гостите нямаше така охотно да идват тук, ако знаеха, че условията няма да бъдат екстра. Нищо да не им дават сега.

29

Анонимен

преди 9 месеца

що не вземе Киро да ги прибере в къщи като ги иска толкова.....да даде пример, ще взема от неговия и аз ще подслоня....резервът на БНБ останал само 4.75 млрд лева от малко на 9млрд преди месец, пътуваме към Еврозоната.....

28

Сашо от Варна

преди 9 месеца

Не е нормално това което става по нашия Черноморския бряг. Не е нормално - имам предвид застрояването с хотели което унищожава Природата. Две трети от хотелите по цялото крайбрежие трябва да бъдат премахнати...докато не е станало късно!

27

Бугарски изборател

преди 9 месеца

Нея проблеми, средствата ще ги осигурим, дори със закъснение. Важното е нашите пенсионери да стоят гладни на студено! И да правим паради в защита на укритата, които запалиха българи!

26

Хотел

преди 9 месеца

Имаме 247 украински бежанци при нас от 25 дни насам. Преди това пак имахме, но бяха по-малко. За последните 25 дни чакам транш от 247000лв или няма да мога да покривам повече нуждите на хотел от храна, електричество, спа услуги и др от собственият си джоб.

25

Алчен хоотелиер

преди 9 месеца

Дет се вика, какво се случва с лакомото ддупе на изхода. Прогонихме българите, две години не сме отваряли, сега си викам - опалааа, гепих далаверата, държава ще плаща. Пък тя каква стана. Боли, много боли на изхода.

24

Анонимен

преди 9 месеца

хотелиерчетата от ум.р...ял писмо получавали ли сте?

23

Анонимен

преди 9 месеца

Вън укрофашистите от България

22

Анонимен

преди 9 месеца

Истината-държавицата ни изнемогва и без бежанци. А напъните да се представим "достойно" като домакини на тези световни "страдалци", ще завършат трагично. Не можем да си позволим да издържаме бежанци, да си продължават пътя и да не разчитат на нас.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Аз като отида на морето наемам квартира или бунгало. И пак не е евтино. А тия ги курдисали по скъпи хотели, че и държавата да им плащала. Чакайте бе, как така? Има много българи, които не поддържат украинците. Защо ги въвличате и тях чрез данъците им? Кои сте вие държавни мързели и нехайници, че да решавате кого е правилно и редно да подкрепям? Знаете ли ги какви са тези за които се грижите като за ВИП персони? Проучили ли сте ги тия кримиконтингенти,? Или като украинци значи са от добрите?

20

Христо Христов

преди 9 месеца

Само който е гласувал за анти- брюкселска партия може да се оплаква, че го лъжат и крадат. Останалите про'стаци да мълчат!

19

Христо Христов

преди 9 месеца

На кого му пука за алчните хотелиери?

18

Анонимен

преди 9 месеца

На хотелиери, ресторантьори и земеделци държавата вечно им е длъжна! Ако всеки един бранш(служител) поиска държавата да му покрива загуби поради ред причини, като инфлация, ковид пандемия, война и т.н. какво би станало!? Пазарната икономика е *** механизъм, като не ти върви в нещо се преориентираш в друго.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците да платят сметката, продайте им 300хил апартамента и с парите платете разходите на бежанците по вина на руснаците

16

Js

преди 9 месеца

Нали всичко бе на добра воля? Хората с големи сърца? Да си заврете хотелите и помощите.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Пари няма. Какво има да чакат. Те за една дупка нямат да закърпят. Какво остава за помощи.