21

Анонимен

преди 2 години

На лекция по финанси - Колко струва ракетният крайцер "Москва"? - Вече нищо!

20

Анонимен

преди 2 години

На 14.04.22 г в четвъртък 14 моряци от екипажа на "Царевна" бяха освободени и спасени от части на ВС РФ и ДНР. Вчера стана известно, че министерството на външните работи на Донецката Народна Република се е обърнало към посолството на България с нота, в която се казва, че българските моряци от кораба "Царевна" са спасени и могат да се приберат в родината си. До този момент министерството на външните работи на Донецката Народна Република не е получило отговор от България. Йорданчо, излъжи нещо ...

19

Щирлиц

преди 2 години

А нещо да кажете за моряците,които бяха задържани на кораба "Царевна",и кой им съдейства да си тръгнат?Или това не е политкоректно,та си правите оглушки,добре,че жените на моряците разказаха каква е истината.

18

Анонимен

преди 2 години

Как ще знаете като сте си отзовали посланиците и в Русия и в Украйна.Да бяхте се сетили поне на нотата от страна на външно министерство на Русия да отговорите можеше и да знаеш и да не заставаш пак неподготвен пред медиите да отговаряш.Друг е въпроса като научиш какво ще предприемеш?Или пак ще викате,че е фейк когато ДНР и Русия ги освободят и тях?***!

17

Анонимен

преди 2 години

Че Вие и за другите нищо не знаехте, Киро само дето се излага пред хората.

16

Анонимен

преди 2 години

Преди 20 минути в тубата излезна клип - ИЗВЪНРЕДНО: КОЙ освободи бъргарските ЗАРОЖНИЦИ в Царевна? - изглежда дори след като църгарите са пристигнали в Донецк от българското правителство отказват контакт. И се твърди, че всъщност на кораба всъщност е имало Азовци и моряците са тормозени физически и психически... още не съм го догредал, но следим под лупа всичко. Днес жените на моряците са били привикани "на инструктаж" от министерствата...

15

Анонимен

преди 2 години

пак се пишат глупости къде е благодарноста г-да българи никои не е участвал за тяхното освобождаване воиската на днр ви освободи заложниците от ръцете на азовци и с е правите на умни тарикати не искам да ви обиждам че вие от обида не разбирате нито тпак ваще инф.служби

14

Анонимен

преди 2 години

МИД ДНР заявил об отсутствии реакции Болгарии наноту об освобождении болгарских моряков не благарници сте вие българите става въпрос за правителството лицемерни кукли на сащ

13

Анонимен

преди 2 години

Питам медиите - слепи и глухи ли сте или зорлем се правите на такива? Зам. министър дирктно казва, че киро е излъгал от трибуната на парламента и това не е топ новина?! Колко още лъжи от т.нар. премиер сте готови да преглътнете преди да започнете да се държите като истински независими медии и журналисти? Били сме на задно място по свобода на словото... Боко налагал цензура... ОК! А сега? Автоцензура, или...?

12

Анонимен

преди 2 години

Ние им плащаме на тези украйнци по 40 лева на човек а на всичкото отгоре те ни пленяват моряците.Спрете издръжката на тази държава под каквато и да е форма.

11

Цецо

преди 2 години

Няма проблеми руснаците ще ги освободят както освободиха Церевна. Главното е, че всички разбраха, че нашите лъ.жа.т.

10

анонимен

преди 2 години

тоя плешивия геврек лъже като дърт , пет пъти го питаха кой спаси моряците-той мънка и заобикаля...кажи че русите го направиха, страх ли те е?

9

мда

преди 2 години

питайте мутрафонова , тя ше знае .

8

Аноним

преди 2 години

Още един кораб ли има?... Интересно, какво още прикриват информационно..

7

Анонимен

преди 2 години

Сливи ли имат в устата? Или ще ги глобят с една заплата, ако благодарят на Русия. Съвсем се оакаха нашите чиновни политици.

6

стар комунист

преди 2 години

Тоя мишок не знаел!? Ами питайте руснаците те ще ви кажат!? Ама как да питате тях като там ви са осерани пътеките ..

5

Анонимен

преди 2 години

Кораб ROJEN (IMO: 9754927, MMSI: 248680000), построен през 2019 година, е Bulk Carrier и в момента плава под флага на Malta.Черноморск,Украйна.

4

Анонимен

преди 2 години

"14 моряка бяха изведени от кораба". Вие ли ги изведохте, или украинците? Уточнявай се.

3

Анонимен

преди 2 години

Вече "блокиран' ли го наричате? За да омаловажите това, което направиха руснаците, а именно че ги спасиха.

2

Ужас

преди 2 години

Безделници и некадърници,други ви вършат работата....