61

Пуржо

преди 2 години

Акциза дори напълно да се премахне, цената ще е стане 2,50 за нафтата. По-вероятно е обаче да остане около 2,90, защото това, че няма акциз не значи, че бензиностанцията ще смъкне цената. Щом един път сте научени да давате по 3лв, за какъв х.. да я смъкват?

60

Анонимен

преди 2 години

До 78, ГЕРБ които окрадоха всички в последните 12г, царуваха по време на спокойни времена без огромни и флации и война ?Ако ще и Пътин да ви управлява кризите в света няма да изчеснат и цените ще са пак същите. Стига сте лъгали долни тролчета !

59

бачкатор

преди 2 години

До 5 лв на литър не ме бута. АКо отиде по-нагоре ще си изхвърлям болкука и пеш!

58

Таня

преди 2 години

Много са ми смешни българските мамини синчета, които се възмущават, че народа бил заспал и не излизал на протест. Ами айде излезте, поведете хората. Седнал у на майка си полата и извършва интернет геройства.

57

Анонимен

преди 2 години

А на борсата цената на горивата спада !Някой лъже тук и то здраво

56

Анонимен

преди 2 години

Аз гласувах за Герб! Сега вие младите и красивите дето ги избрахте тия харвардци плащайте като араби и вьобще не се обяснявайте! 10 лв. да е направят вие ще си пл.ям.пате само "Никога повече Герб!!!"

55

Анонимен

преди 2 години

По добре,че горите минаха в ръцете на държавата и ги реголираче има недобросъвестни граждани неуки и неграмотни които мислят само за пари и опустошават всичко,хора които не разбират от управлението на горите,незаконно регистрирани фирми които опустошават горите без да ги залесяват и без да ги реголират,всичко го правят с цел забогатяване,държавата има експерти които си разбират от работата,това е може би наи сложният процес които тече в света които много малко хора разбират.

54

ББ

преди 2 години

При баце било лошо, а? Искаме промяна?

53

Анонимен

преди 2 години

Експертите и професионалостите засаждат собствена селекция дървета за нуждите на индустрията,строителството и домакинствата,но знаят как се упрравляват и как се регулират горите,засаждат повече от колкото режат и обогатяват горите и почвата,борове и дъбове не се режат и млади гори,защото те дават СО2 на живота,има хора които пурво сажаждат и тогава режат не режат гори,трябва да засадиш повече от колкото режеш,има специални селекции за това,а не незаконни частни фирми които опустошават всичко.

52

тТт

преди 2 години

Поглеждайте ги тези касови белжки като зареждате. Вчера заредих А95 за 142 лв, от тях, 82 лв без ДДС е бензина, 23 ДДС и 37 лв акциз. На 140 лв - 60 лв удръжки за държавата, а нас - за нас ДРЪЖКИ!!!!

51

лукоил

преди 2 години

Като има балами да плащат, що да не скачат?

50

Анонимен

преди 2 години

така ще е докато само пишем коментари а не излезем на улицата

49

до Павел

преди 2 години

точно програмистите са ти виновни че държавата не може или не иска да спре спекулантите , и че не намалява данъците и с 1 процент

48

Анонимен

преди 2 години

Българи да ви кажа по оо,че горите преминаха в ръцете на държавата да ги реголира,а не в частни ръце,оставете горите в ръцете на професионалистите и експертите,има хора които разбират от управлението и регулацията на горите,режат 200 дървета но засаждат 600,знаят каква селекция да подберът,не режат борове,не режат млади дървета,имат подпочвени торове и препарати за обогатяване на почвата,знаят къде да засадът борчета между и в големите градове да обира СО2,засаждат собствени селкции дървета.

47

Анонимен

преди 2 години

Не наказват Путин като гледам, а вас, в на Путин колата бензин има

46

L

преди 2 години

До кога ще дигат цените. Това правителства няма ли да вземе адекватни мерки най-после.Да вземат да си извадят главите от задниците, че идва време за смяна!!!

45

Анонимен

преди 2 години

А есента как ще е тока?

44

Max

преди 2 години

В Нидерландия преди войната горивата бяха около 2euro.След това стигнаха 2.40-2.50 и сега пак са си около 2euro.Нека нашите "специалисти" да ги питат как го правят.

43

Кой краде

преди 2 години

Защо Русия не е променяла цените,кой ги вдигна?!

42

Цирк

преди 2 години

Русия дава евтин газ и петрол но ние искаме скъпият от сащ....лудост.