101

пияница мистик

преди 2 години

Малко е! Още трябва да се качва по възможност всяка седмица, а не всеки месец, както е сега. Акънлиите, дето вярват, че някой си държи парите в отключени нощни шкафчета и то във вид на непродаваеми пачки по 500 евро и кюлчета злато трябва много да страдат заради вродената си прocтотия :))))

100

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с държавните бензиностанции,дето Бойко щеше да прави?И ако ги беше направил колко щеше да струва горивото?Хахахахахаха!Еййй смешници ей!!!!

99

Лудия

преди 2 години

Долни гадни *** са тези от асоциацията и от големите бензиностанции. *** МРЪСНИ

98

23 лева

преди 2 години

Кирчо да излезе и да каже до сега какво са направили с цялата циркова трупа, за да може поне да се задържат цените на горивата.

97

Дай Боже !

преди 2 години

Дай Боже ! Ще повярвам в Господ , ако това се случи . Всички крадци да се разорят . Ограбиха ни репресираните и трудолюбивите българи след 10-ти ноември. Стига толкова ! Стига ни 1396 година . 626 години стигат , стигат ...

96

Аз

преди 2 години

Няколко въпроса. Защо цената на петрола пада е цените на горивата в България се вдигат в същото време в нормалните европейски държави и там намалят цените, и как така преди 2 години казаха, че цените може да достигнат до 4 лева и това се случва. Ако войната е наистина причината значи някой преди 2 години е знаел, че Русия ще нападне Украйна, или просто в България всичко е спекула и в това отношение някой изпълнява това което е казал.

95

Анонимен

преди 2 години

Като никой не ги е избирал тия смешници, просто Киро и кокорчото, защо продължават да са на власт? Или целта е да седят докато подпишат всичко възможно за загробване на страната?

94

Анонимен

преди 2 години

Ако не налагате рестрикции на Русия, ами аи търгувате нормално, цената на горивата ще падне. По просто от това няма.

93

На тъп народ

преди 2 години

Байдън му виновен ... не е вярно, избраха си ги хората ...

92

Стига...

преди 2 години

...сте мрънкали. Тва са доставките от декември от чужбина. След новата доставка цената ще е друга. Сега в каква посока всеки може да предположи.

91

Анонимен

преди 2 години

На учудели ли да се правим. Естествено, ще поскъпва и още, като спираме доставките от Русия и им налагаме санкции.

90

Анонимен

преди 2 години

УЖАС.

89

Анонимен

преди 2 години

като почнат с "традиционно" ми идва да ходя да запаля няколко бензиностанции, ей така за разкош

88

продължаваме облака

преди 2 години

хубавото ленче, на кирчо метресата хич не я интересува - тя си взема 13000 чиста пара за два лафа по тв....халал да и са!

87

Велосипедиста

преди 2 години

До Някой Така е ,добре го каза

86

Курис Пичерядис

преди 2 години

Едва ли има друга държава в света която да налага такъв геноцид върху собственото са население

85

Анонимен

преди 2 години

99 точно всичко си написал само да добява че хляба ти го дават без пари и е прясно изпечен вкусен

84

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера Уралския петрол на пазарите пада, той е основна съставка на горивата произвеждани и продавани у нас, а цената на дребно се качва.Нека някой обясни.Цената на сорт бренд също пада -у нас цените на дребно се качват. Седмица преди вВеликден от петролна асоциация заявяват ,че след седмица цените на дребно се показват.Все едно някой от тези специалисти знае цената по международните пазари седмица напред.Тези съвсем ни взеха за абдали.

83

Някой

преди 2 години

10 лева дано стане, Бай *** само до тоалетната не ходи с кола! Хората карат колелета, тичат, спортуват, българите от масата на колата и обратно!

82

Хех

преди 2 години

Кво ви пука за това, че ще сте гладни и на студено, важното е да подкрепяме фашагите.