121

Бай Ставри

преди 2 години

До ТаняТанчее...я кАжи колко спермолин си изгълтала преди да се издигнеш на тази невероятна длъжност "меринджей".Не се дърви много,че след някоя друга годинка,като ти увиснат нянките,че да можеш да ги запасваш и ти ще хванеш тротоарите.Ама живот,какво да го правиш.Днес си горе,утре.....

120

Некъф

преди 2 години

Само едно не можах да разбера, защо цената на петрола пада, а горивата в България скачат! Като се вдига петрола качват цени, а като падне цената на петрола в пъти до равнища на които дизела беше по 2 лева се намалят цените с 10 стотинки! Аз се досещам защо. Заради лакомията на търговците и безконтролното ограбване на Лукоил на потребителите на горива! Да бъдат проклети всички рашки и техните поклонници!

119

Ачо

преди 2 години

Хора, вчера за пореден път ме излъгаха в Ромпетрол, Сливен, Панайот Хитов - Този път си засякох, защото предния път почти бях сигурен че лъжат с апарата. Сега си засякох точно и ме удариха 3 литра да платя повече. Аз повече там няма да стъпя, който иска да си ходи в Ромпетрол ! Големи са мошеници! ! !

118

Анонимен

преди 2 години

Много ясно е , че прогнозата е на Асоциацията на смукачите на българска kpъв ,които заедно с "държавата" участват заедно в поредния рекет спрямо българските граждани ! Щом и във всички медии тече ,,психологическа подготовка" за предстоящото вдигане на цените , вместо да се предприемат мерки против поскъпването , картинката е ясна !И тук цяла километрична статия , преливаща от пусто в празно как ще ни го "лъзнат" за пореден път , ама причината пак е извън България ...

117

Dinosaurus

преди 2 години

До Минск: А още по-евтино ще е направо да останеш там и да присъединиш към новаия СССР твоите въiдаюшиеся таланти и умения, за да стане отново световен хегемон и да възкръсне СИВ и развития комунизъм

116

до 137

преди 2 години

Мълчи бе герберас!

115

Анонимен

преди 2 години

При 2 лева за литър имаше блокирани пътища. Мая и Гошко от боец правиха блокади, а при 3 лева спят зимен сън. Добре са ги подкрепили явно.

114

Анонимен

преди 2 години

Нали ви казаха, че идва промяната и вие се радвахте. Промянта дойде...50 стотинки яйца, 15 лева сирене, 25 кашкавал, 35 луканка, а заплатите замразени, само едни добавки на пенсионерите се дават

113

Анонимен

преди 2 години

А за джулай морнинг ще се събудим-по-точно ще посрещнем слънцето с цени от 4 лева за литър

112

Вуте

преди 2 години

Ми да скачат. Направо да рипат! Я сам си дома!

111

123123

преди 2 години

Цените се вдигат от вчера за днес без проблем(при завишени цени на борсите), но когато на "борсите" цената падне - тук се чака седмица преди ЕВЕНТУАЛНО да намалят цените...

110

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

В някой държави горивото е 30 цента, а тук толкова е било по-времето на ладата и москвича

109

Hoqsan

преди 2 години

*** народ... вижте как почва статията "цените на горивата традиционно в навечерието на празниците тръгват нагоре."... демек празника е само повод за стрижене от овчия народ.. традиционно по празниците се прави схемата "ден година храни"

108

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикКато те пази НСО и цяла поредица луксозни Мата Харита ти "гостуват" в спалнята редовно, можеш и да си го позволиш!

107

Анонимен

преди 2 години

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ! "москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

106

Минск

преди 2 години

Скоро ще е по-евтино да ида до Минск с колата да заредя пълен резервоар и да се върна, отколкото тук да заредя пълен резервоар. Хахахаха плащайте гласуващи пл.ъ.хо.ве либерали, седесари, защото вие ни нахедрихте в тоя батак още преди маса време!

105

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Като стане 10 лв Лорер ще ви даде да се возите на космически кораб до Марс така,че гориво вече няма да ви трябва, или по-добре него да го качим на кораба и да го изстрелваме към Марс.

104

Стамат

преди 2 години

Да ви подскажа ли при какъв пазар можеш така точно да предсказваш повишенията на цените, и то до стотинка? На картелиран. Но в България, за щасите, картел няма, просто пазарната ни икономика е толкова съвършена, че и конкуренция няма.

103

Анонимен

преди 2 години

ИсКАМ 10 ЛВ дА СТАНе ГОРИВОто!

102

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на тов. Шу тин за това! Преди да нападне Украйна, бензинът беше два и двайсет!