21

гигават

преди 1 година

Като ви спрат тока и сте до там със електронните рецепти. А какво да кажем за биткойните ? електронен портфейл, м ?! Като ти падне батерията на телефончето и увисваш ! Като нямаш обхват , увисваш. Изобщо тази работа със електронните джаджи е за сметището.

20

Анонимен

преди 2 години

С електронната рецепта аптекарите стават излишни. Да се направи електронна държавна аптека за народа, откъдето да се поръчват лекарствата на достъпни цени. Аптекарите стават излишни. Аптекарите да продават само хранителни добавки без рецепта. Искаме дигитализация на държавна аптека и пунктове, където да пристигат пакетите с лекарства.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам всеки фармацевт да знае заболяванията ми. Това е нарушаване на лекарската тайна и разкриване на лични данни.

18

А като спре водата

преди 2 години

Абсурден аргумент!Ако рецептата е електронна сигурно няма да е голям проблем да се изпрати на пациента и/или аптеката (която би трябвало да ползва същата платформа и рецептата да излиза по критерии пациент).Защо изобщо трябва пациентът да чака, за да бъде издадена рецептата?

17

Анонимен

преди 2 години

Скоро и аптекарите ще махнат, според плана

16

Въпрос

преди 2 години

А ако стане пожар какво се случва с хартиените рецепти? Най-добре е глинени плочки. Хилядолетна технология, доказана във времето.

15

Анонимен

преди 2 години

Ние палим свещи като спре тока. Лесно е. Джобно фенерче също върши работа.

14

Анонимен

преди 2 години

Ако спре тока, трябва всеки да си носи по едно акумулаторче!

13

Алън Грант

преди 2 години

А ако спре тока, докато пишете прости коментари? Хахаха представителната извадка от най-неграмотните треперят, защото с дигитализирането ще се усили со носталгията им.

12

Анонимен

преди 2 години

Глупости това е толкова невероятно колкото да спре или да бъде хакнат сайт на държавна администрация. Имаше ли някакви проблеми с преброяването?

11

до 8

преди 2 години

До До ПетяСлавоваВлязох за същото. За беда, това с ограмотяването няма как да стане. Положението е безнадеждно и с Петя, и с останалите ***. :(

10

тъй де

преди 2 години

Сега остава всички издаващи такива рецепти, да бъдат задължени чрез специален закон, от 01.05.22год., да бъдат оборудвани с бензинов или дизелов агрегат за ток

9

един

преди 2 години

Значи всеки работещ в аптека може да види изследванията, диагнозите и леченията на всеки, стига да има ЕГН-то? WTF???? Т.е здравната информация, която е строго лична и конфиденциална, става общодостъпна!!!

8

До ПетяСлавова

преди 2 години

ТокА няма да спре, но токЪТ може и да спре, драга мисирке. Довърши си ограмотяването.

7

Анонимен

преди 2 години

Ейййй, м...що не мислите кво става в хирургичната стая, или в интензивното по време на интубиране, ами си пазите незаслужените такси от 5лв за преглед?? Загрижили се за хората, дръжки!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ако спре тока, закъсваш в асансьора. Това е гадно. Рецептите могат да почакат.

5

Анонимен

преди 2 години

Те обраха касата, имат пари за ток.

4

Анонимен

преди 2 години

"Най-голямата полза е информацията, която се трупа за всеки един пациент и не само за лекарствата - в неговото здравно досие се трупа информация за всичко, което е правил - изследвания, прегледи..." ____________ О, да, това е смисълът. На никого не му пука за здравето на хората, важното е да се трупа информация какво правят. Фармамафията и Биг Брадър са античовешка комбинация.

3

Анонимен

преди 2 години

Aми като спре тока на какво ще готвят? На газовия котлон на тъмница ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Ще трябва да поширам яйцата наново!