5

КРЕМЪЛ

преди 2 години

За нас е важно да водим войни и нещо да завладяваме за да го поднесем като победа и напредък (териториален) на народа на СССР опа извинете - на РСФСР, опа пак не - а да, на РФ! Вижте, имаме всички ресурси на света? Путинската шайка управлява 20+ години? И къде сме?? Икономика на глава колко Португалия!? А къде е Китай за същото време? Първа сила?? И народа си задава въпроси. Тия горе имат яхти за милиони, ние сме бедни, че и изоставаме. Добре че продаваме нафта. И тука нещо трябваше да измислим.

4

ЛДНР

преди 2 години

Нищо ново. ФАЩ бомбардираха бивша Югославия за мир и демокрация, роди се Косово.Днес руснаците бомбардират Окраина за мир и демокрация.Факт. Доброто идва, как точно ще решат руснаците....Мариупол падна, нацбатальоните в "Азовсталь" масово се предават, а най-жестоките и безкомпромисни престъпници ще бъдат хуманно ликвидирани, ФАБ-3000 започнаха да падат, вестители на демокрацията..хаххах. Безценно...Бивша Окраина умря. Да живее НовоРусия.

3

Анонимен

преди 2 години

денацификация означава прочистване на украинското общество от нацисти, а не от свободомислещи хора, има разлика

2

бай ганю

преди 2 години

Глупости за слабомислещи.Кой се опитва да овладее цялото черноморско крайбрежие? Поредни ИзмишлиотиниРусия не си и помисля да припари до територия на НАТО

1

Анонимен

преди 2 години

Разсипахте ни от пропаганда.