85

Качо

преди 2 години

Кучето си лае, кервана си върви.

84

Анонимен

преди 2 години

Всеки бандит знае да филocoфства. Така трябвало да направят украйнците иначе трябвало да направят. Само подлъгват хората да се избиват а тия ядът пият пътуват по света, взимат си комисионните от военната индустрия и стискат палци да се бият още глупaците та да печелят на техен гръб

83

Анонимен

преди 2 години

Харков Одеса Полтава и Херсон както и Луганск и Донецк разбира се са в Малорусия. Връщане на зад няма да има. Българийо спаси черноморието си !!!

82

Анонимен

преди 2 години

Много ми допада поста по долу "Руснсците..." Отличен

81

Пешо

преди 2 години

Боже,слез да си събереш вересиите.... -Военен "експерт" и бивш министър на отбраната. Цирк,със такива специалисти по отбраната,агресори не са нужни!

80

Анонимен

преди 2 години

Руснаците заобикалят и обграждат Украйна по границата и. След Одеса са на румънската, полската граница, спират доставките на оръжие и Украйна ще капитулира. Украинските сили ще останат в Източна Украйна, обградени и без доставки. ООН имаше поводи да влезе с хуманитарна мисия за защита на бежанците и да осигури тила и да спаси Украйна от блокада. Падне ли Одеса, руснаците ще се появят веднага на полската граница

79

Анонимен

преди 2 години

Карабль "Вызраждане" - гордостта на Капейкин. Пиян изрожденец късал знаме, то грымнало - айдеее! Вызраждане в синее небо и красные шарики!

78

Тъй ами

преди 2 години

Сички руски корабли под запор! Некой пиен руснак шси фърли окурока на барела и - айдеее! - фрък Чьорное море! и асобенна выпросният корабль!

77

Анонимен

преди 2 години

Риск за България няма щот сме в НАТО инсче да Путин иска по голяма граница в Черно Море за да може да се защитава това е

76

Николай марков:

преди 2 години

"Някой спомни ли си за Пърл Харбър? Не, нали. А трябваше! Каквото се случи след това, предстои да се повтори. В природата си има закони, които западния свят не познава. Всичко се повтаря и ще продължи да се повтаря докато не научим правилата на природните закони, а не на нашите човешки измислени глупости, наречени от самите нас закони. Човекът е твърде малък, за да създава закони и е гост на тази планета, не собственик. Ако не го разбира, ще му се наложи да разбере по трудния начин."

75

Анонимен

преди 2 години

Хитрите руснаци си скриха флагмана на дъното на морето. Да видим сега как НАТО ще може да го плени!

74

Анонимен

преди 2 години

Външното министерство на ДНР с коментар за българските моряци! Скандални разкрития! Качено е на видео в Тубата.

73

Ха ха

преди 2 години

Ха, ДОБРЮТРО!!! ЧЕРНО МОРЕ - ВЪТРЕШНО РУСКО ЕЗЕРО Е МЕЧТА ОТ ВРЕМЕТО НА ЕК. ВЕЛИКА!!!!РАБОТИ СЕ ПО ВЪПРОСА С ВСИЧКИ СИЛИ!

72

Хахо

преди 2 години

Риск за българия ????Нерде ямбол нерде стамбул? Голям лъжец ! Няма никакъв проблем за търговията на българия по черно море.Докато босфора не е в руски ръце А той никога няма да е защото е нато територия.Междудругото това беше целта на русия през 1878 при тъй нареченото ни освобождение

71

Шаламанов комунист

преди 2 години

завършил в Москва, където ходят само подбрани хора като "експерта" Тодор Тагарев, кандидата за вицепрезидент на герп Пламен Манушев и други видни евроатлантици - бивши галеници на БКП с фуражки.

70

До Помня 80

преди 2 години

нещо като сегашната ситуация, в която кабелните снопове за коли за по 50 и повече хиляди евро се асемблират в най-бедните региони на Украйна и България, за да се намали себестойността им ли?или как Територията с Ограничен Суверенитет "Република България" си внася киселите краставички и бъркалките за кафе от страни като Виетнам?

69

Анонимен

преди 2 години

и тоя не българин соломонов лие шаламан албанец лие предател

68

Анонимен

преди 2 години

30 сребърника за г-н Шаламанов. Да не забрави да се обеси после

67

Анонимен

преди 2 години

Свикнали са корабите да се мотаят по моретата и понеже е атомна държава никой не ги закача . Става пияния укр. вижда кораб и Бум ! Отде да го знае че масква5

66

Анонимен

преди 2 години

Чантаджия си ти господин "Експерт"!