188

Анонимен

преди 2 години

На "Москва" е бил половината щаб на Черноморския флот на Русия.

187

Аз есмь царь

преди 2 години

Какво се е случило с крайцера, ще се разбере. Без НАТО не може. Но затова пък бомбардираха Киев и още много Украинска техника и заводи.

186

Анонимен

преди 2 години

Ну Погоди запалил цигара до пиратките и станало андибул морков. Поне според руZнazите. Ми вярваме им.

185

Истината

преди 2 години

Според руските тайни служби, причината е, че корабът е бил пронизан от Аквамен с тризъбеца, иначе няма земна сила, която да успее да потопи това гениално, безаналогово творение на руската ЕнжЕнЕрна мисъл.

184

Брат Вурст

преди 2 години

Истината е, че всички които пишат "Слава Украйну" и "Слава Путину" са обратното на остри. Ей го къде е морето. Кеф ви любимата Украйна, кеф ви любимата Русия. България само ще спечели, че ви няма.

183

До 167

преди 2 години

Абе, ти да не гледаш само руска телевизия или имаш ковид. Премери си температурата или смени канала на тв

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155------! Руският флот в Черно море е овеян със слава! Очаков, Измаил, КАЛИАКРА! И Синоп, разбира се! Даже това, че потопиха флота си в Севастополския залив, за да не попадне в ръцете на трите империи Великобритания, Франция и Отоманската и Кралството на Двете Сардинии, беше геройство! През 2008 с една ракета решиха морската война с Грузия! А великата победа на Ушаков при Калиакра беше копирана от лорд Хорейшо Нелсън при Абукир и реши войната с Наполеон в Египет!

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155-------***! Руският флот в Черно море е овеян със слава! Очаков, Измаил, КАЛИАКРА! И Синоп, разбира се! Даже това, че потопиха флота си в Севастополския залив, за да не попадне в ръцете на трите империи: Великобритания, Франция и Отоманската и Кралството на Двете Сардинии, беше геройство! През 2008 с една ракета решиха морската война с Грузия! А великата победа на Ушаков при Калиакра беше копирана от лорд Хорейшо Нелсън при Абукир и реши войната с Наполеон в Египет!

180

Бля

преди 2 години

Най-накрая започнах да чета нормални коментари от нормални хора. По едно време мислих, че вече сме руска република четейки толкова злетаци

179

Фантомас

преди 2 години

До 186Вече има списък на 20 души от екипажа, за които се предполага, че са загинали.

178

Анонимен

преди 2 години

Не съм пушач, но ще изпуша цигара "Нептун" на руски крайцер.

177

OOoха мамашааа

преди 2 години

До Анонимен скоро че разбереш, като почнат да цепат червените тикви!

176

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Българин --- Не целият свят, а нормалните хора по СВЕТА.

175

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах какво са тези Подводни Крилати Ракети дето украинците са изстреляли.....или се следва старото правило,че по време на война и след лов се лъже най-много...

174

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си жалък, за да се опитваш да убедиш света, че флагманския ти кораб го е потопил вятъра?

173

Анонимен

преди 2 години

Мале що руско желязо отиде за скрап в тази война.

172

Анонимен

преди 2 години

А нещо за въоръжението което краварите подариха на Афганистан, докато бягаха като членове на лгбт?!

171

Има...

преди 2 години

..много истории за морски битки, напр. порт Артур, Скагерак, гибелта на "Ямато" и други супермачове през войните мужду Англия и Германия. Там са се стреляли от 20 км. разстояние. Има нещо гнило тук. На тоя съветски крайцер му публикуваха чертежа в "Моделист конструктор" няколко години след минаване на служба и много моделисти се заеха да му правят модела. На сегашните кадри е доста променен поради допълнително поставени ракетни установки. Няма да се научи истината, дано няма еко проблеми.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179: Това с Бг моряците е една добре кординирана пропагандна акция на руските путинисти. Поне 10 фейка пуснаха с цел да сплашат българското общество и да окажат натиск за да бъдат изведени моряците през Донбас. Докато са на борда са под закрилата на държавата на знамето, напуснат ли кораба са живи заложници на путинистите. сега ще ги ползват както и за каквото си поискат. Дори и да не стане известно, със сигурност ще извиват ръцете на БГ правителството. Не са спасители, изнудвачи са.

169

Анонимен

преди 2 години

Кой Нептун? Бога на морето ли?