28

Анонимен

преди 2 години

Той и Путин така тръгна за учения. Светът тотално изтрещя, да започнат вместо реклами по всички медии да излъчват как изглежда ядрената зима, та дано на безмозъчните елити да им просветне как би изглеждал животът във и извън луксозния бункер.

27

Анонимен

преди 2 години

И кво си търсят там? Ядрена война може би?

26

Анонимен

преди 2 години

Време е Путин да вземе пример от своите американски колеги които направиха инвазия в Сърбия, Ирак, Сирия и Афганистан. Там се бомбардараше, обстрелваше с ракети освен военни обекти и жилищни квартали има много видеа в Тубата. Давай Путин пускай ракетите и не жали тези нацисти и да се приключва с тази война.

25

Striker

преди 2 години

Дам, вчера Швеция и Финландия казаха, че вероятно ще поискат членство в НАТО и днес корабите вече са в Балтийско море! Евала! А крайцера Масквами удари дъното - буквално!

24

...

преди 2 години

Путин трябва да целува краката на Ердоган, че затвори Босфора, че току виж и някоя ударна група на самолетоносач влезе в Черно море. Сега го няма и великия крайцер, да пази останалите кораби, не ми се мисли, колко инфаркта още щяха да получат Шохгу и компания.

23

Анонимен

преди 2 години

Не се гласете, че ще стане наистина страшно! Озаптете си нег рите там да си приемат редовно дрогата , че блек лайф дазънт метър за руснаците.

22

Анонимен

преди 2 години

Те си изтеглиха корабите от Черно море и отидоха в тихи спокойни води да "демонстрират присъствие".

21

А "Москва"

преди 2 години

Не може да ги посрещне !? Що ли ?!

20

НАТО

преди 2 години

Нашите най добри приятели !ДОБРЕ ДОШЛИ !

19

аз

преди 2 години

НАБУТАЙТЕ СЕ В ШАМАРИТЕ

18

Калашников

преди 2 години

Краварите си просят руска подводница пред статуята на ,,,свободата " както през 2014 та и тогава Обама си смени цвета !!!

17

Истината

преди 2 години

Я, пишете по-добре за интервютата на жените на нашите моряци, които разпердушиниха натовската военна пропаганда

16

Анонимен

преди 2 години

Така се тревожат САЩ и НАТО, всячески се стремят да ескалират ситуацията и да ни вкарат всички във война.Как точно сега решиха да правят учения в Балтийско море,тц,тц,после ходете и вярвайте на западняците.

15

Анонимен

преди 2 години

Русофилите сън не могат да спат как може велик кораб на великая Расия да е потопен от Украйна :-)

14

Анонимен

преди 2 години

Ако НАТО реши да удари мафиотската азиатска бензиностанция, ор ките от Москва няма да издържат и два дена. Единствено което ги спасява е лудото джудже което може в лудостта си да затрие света!За путиновите ***, само да допълня, че радиацията няма да ги различи от жителите на "гнилия" запад.

13

До Шаши

преди 2 години

Ако изключиш Калининград Русия няма излаз на Балтийско море освен Финландсия залив. И понеже Финландия и Швеция ще влизат в НАТО цялото Балтийско море е акватория на НАТО. Какви провокации те гонят? НАТО си е в териториите на НАТО. Русия да си се върне в нейните територии. Не може някой да дава акъл на друг какво прави в своята си територия! Знам, че за русофилите е трудно да проумеят, че земята не е само Русия и Руската политика. Има и други с които трябва да се съобразява Русия освен себе си!

12

Анонимен

преди 2 години

Сега Русия ще насочи крайцера подводница Москва и ще им се стъжни на янките

11

Анонимен

преди 2 години

До Оркаверноли бе,вземи ги пий тея хапчета редовно че липсата им неити са отразява добре!

10

Владко е сърдит :D

преди 2 години

Бой по Владко сега Ви е паднало хахахахахах

9

Шаши

преди 2 години

НАТО не престава с провокациите. В нашите очи изглежда така. Глобалистите не са се спряли и за секунда. Русия и САЩ са двама братя. И си имат планове за нас.