16

Опашката на гущера

преди 2 години

930 сърдечни удара и 614 смъртни случая на спортисти след началото на ваксинация за ковид19.https://goodsciencing/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

15

Ми нормално

преди 2 години

Позатопли се времето и настинките намаляха.Дали корона, или сезонен грип - тези вируси атакуват преохладен организъм.

14

Анонимен

преди 2 години

Много грешки се допуснаха в България с тази епидемия, особено докато Бойко Борисов беше на власт

13

Анонимен

преди 2 години

Мангъров много е изложи този вирус.

12

Анонимен

преди 2 години

Мангъра няма представа. Да твърдиш "уж факти" за напълно непознати вирус за човечеството е върхът на нарцисизма. Ковид не прави дълъг имунитет, нито от преболедуване, нито от ваксина. Това стана вече ясно. Но ваксината ти спестява боледуването или поне усложненията. Аз познавам вече 4 души , карали за 3 път и поте 20ина за втори път.

11

Анонимен

преди 2 години

А нацификатите за влизане в България от европа кога ще паднат?

10

До 11

преди 2 години

А познатият ти лекар дето трети път го повалял вируса защо не в умрял три пъти досега?Пък сигурно е бустеризиран и изобщо трябваше да е вируси устойчив според пропагандата!Има нещо гнило в Дания..

9

Анонимен

преди 2 години

Вчера един познат ми се оплака, че за втори път боледува от вируса с бронхопневмонии и т.н. Преди 4 дни един лекар ми се оплака, че за трети път вируса го поваля. А Мангъров твърдеше, че ще сме с имунитет, ако преболедуваме.

8

Анонимен

преди 2 години

Путин ни отърва отКовид истерията

7

Анонимен

преди 2 години

Мангърофобите да целунат една ръка на достойния човек за здраве!

6

Факт

преди 2 години

През миналата 2021 година през седмицата в края на март имахме 4044 починали по всякакви причини, а сега през 2022 година през същата седмица имаме 2306 починали. Данните са предварителни и за 2021 и за 2022 година. Който има пипе може сам да разбере защо пиша за това. Който няма пипе, никога няма да разбере, ако ще и цял ден да му обяснявам.

5

Факт

преди 2 години

През миналата 2021 година през седмицата в края на март имахме 4044 починали по всякакви причини, а сега през 2022 година през същата седмица имаме 2306 починали. Данните са предварителни и за 2021 и за 2022 година. Който има пише може сам да разбере защо пиша за това. Който няма пипер, никога няма да разбере, ако ще и цял ден да му обяснявам.

4

Лаб. Меринджей

преди 2 години

Ех, свърши далаверата, няма вече задължителни тестове, за работа, ресторанти, няма да мога да си правя вноската за бентлито.

3

Анонимен

преди 2 години

Защо не отразявате и колко са починали от инфаркт, инсулт, сърдечни болести и други болежки? Защо само в този ковид сте се фокусирали? Това вече е обществена психопатия

2

Митко

преди 2 години

Какво стана със стадния имунитет,явно и той е измама.Нямате ли чест.Признайте измамата и се извинете на хората.

1

УчудЕна

преди 2 години

Чудесно!