87

Анонимен

преди 2 години

В някакво забутано село ва.тенките са варили самогон и да се самозапалили

86

само питам

преди 2 години

Подготвихте ли противоядрения бункер?

85

Ники

преди 2 години

До 90. Само да попитам. Тухлата с най-новите модерни руски технологии ли ще е оборудвана?

84

Максим

преди 2 години

До 91. Важното е да не е боеспособен докато Путин е жив.

83

анонимен

преди 2 години

Дори от Пентагона са заявили, че крайсерът Москва на собствен ход се е прибрал в пристанището. Сега на някои да не им потънат гемиите с лъжите....

82

До 67

преди 2 години

Абе да не ти дойде нещо много просто, например тухла по лейберастката тиква

81

Стефан

преди 2 години

Предполагам, че не става дума за обстрел, а просто част от селото се е самозапалило по примера на флагмана Москва.

80

Чавдар

преди 2 години

Опитът ми от руската информация показва, че най-вероятно това си е руска провокация. Още повече, че за руските вождове човешкият живот е нищо.

79

sofeto

преди 2 години

Рашляците кво очкват? На война като на война!

78

Мужик

преди 2 години

Брей, изтрепаха ни кокошките и петлите у селото! Многу се проточи тая специална операция.

77

Анонимен

преди 2 години

Върти ми се една мисъл. Значи агресията създава агресия. За това , за да няма агресия, няма ли да е прекрасно да няма война? За да няма война, Русия подписва мирен договор по който Украйна като държава предлага, и Русия вгражда институции за да поддържа мир. Значи утре Русия се изтегля от Украйна и гони ФСБ-бейките и хората ще живят доволно и щастливо. Защо няма мир?

76

Анонимен

преди 2 години

за всяко зверство до скоро имаше хора които искат доказателства от-до. Нека първо Русия да събира доказателства кой го е направил, как го е направил и кога. До момента Русия не е дала доказателства за това деяние.

75

Партизани

преди 2 години

Неее виждате ли. В Климово има група партизнаи, които искат да се присъединят към Украйна. Затова, по подобие на Донецк, Климово трябва да отиде като част от Украйна . Това го иска Климовските партизани!

74

Фалшив флаг

преди 2 години

Ееех Ангелов, докато прочета всичко, не се усетих .. минуса е попогрешка

73

Анонимен

преди 2 години

Русия спаси моряците от българския кораб Царевна!! Тази новина, май не се харесва на западните медии?

72

Фалшив флаг

преди 2 години

Значи завчера се появиха слухове че Руски агенти може да инсценират атентат, така че да повлияват на общественото мнение за въвличане на още войски. Вчера, руски представител заяви че Русия ще подложи на бомбардировки градове в Украйна, ако има бомбардировки на градове в Русия. Днес има някаква бомбардировка в Русия. Бреее. Амиии. Вижте. Това се нарича фалшив флаг, донесен от любимците ФСБ.

71

Ангелов

преди 2 години

Възмутен съм от тези военолюбиви украинциНе стига че стрелят по усвободителите в Украйна но стрелят и по мирно село в Русия няма значение че няма жертви. Всички демокрации като Северна Корея Венецуела Беларус Иран и много други трябва веднага да ги заклеимят за тази варварищенина но как може направо съм потресен мерзавци.

70

Анонимен

преди 2 години

500 души удавени от кораба "Москва", те за двама плачат.

69

Анонимен

преди 2 години

Руснаците били големи лиглювци. Убили им двама души и вече плачат по медиите. Поне корабът "Москва" не са им потопили. Ако бяха потопили и руский корабъл?

68

мнение

преди 2 години

Ще им дойде реда и на тези "Храбретци".... тези, които убиваха пленените руснаци и се снимаха в клип, спецназа вече ги евакуира в Русия. Днес се потвърди с видео и пленяването на американския генерал Роджер Клутие в Мариупол, командващия СВ на НАТО с щаб в Измир.... ФСБ си го водеха под ръчичка да не загуби равновесия в сградата на следствието....