7

Анонимен

преди 2 години

Всъщно се наблюдава само смяна на офисите с по нови. Всички уваважащи себе си компании остават на хибриден модел. Дали си вкъщи или в офиса няма много разлика. Статията е безумно глупава.

6

Анонимен

преди 2 години

Що не си напишете направо, че ЕЦБ от вчера спира количествените улеснения? Кой ще наема повече пространство с тая инфлация и очаквано повишение на лихвите по кредитите.

5

Сахар

преди 2 години

Сега като закриха специализираното правосъдие на ул. Черковна се освобождава огромна офис площ.

4

Анонимен

преди 2 години

Никв офис не ми тряа. Са съм нощно смяна 7 до 7. Свърших си работата за 3 часа и си нагласям алармата за 5 сутринта. Лека нощ. Офиси... Фирмата ми освободи цяла сграда в бизнес парка и няма никво намерение да ни връща където и да било. Лека нощ.

3

дда

преди 2 години

Работата от офис в момента ми звучи като как са работили хората през 19-ти век. Това е остаряло разбиране на робовладелците, за да следят колко пъти ще отвориш тубата или днес бг, докато междувременно им носиш пари.

2

Бай Пешо

преди 2 години

Поръчкова статия и нейде там между редовете пише че голяма част от сделките са преподписване на стари договори и че нови компании почти няма. Т.е. всичко е изкуствен бизнес и алъш вериш. Много от компаниите искат да връщат служителите си, но само на думи. Защото всеки един служител струва на компанията поне 10лв на ден за напитки ток чистене и т.н. А шефовете вече знаят че могат да контролират служителите дори и от вкъщи. А служителите не искат да се връщат защото няма луди да пътуват по 3 часа.

1

Анонимен

преди 2 години

На робовладелците им се иска да имат роби в офисите, че да им гледат в мониторите и да им врякат: Работи, робе, работи!