10

Анонимен

преди 2 години

Всичко българско и родно е значително негодно! Така сме си отдавна с букет от правешки мурафети!

9

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Залагам на Руското! Сельодка под шубой, това ми е Менюто за Великден с качествена Руска водка!!

8

Анонимен

преди 2 години

Как да ги познаем - по цената. Което е поскъпнало над 1,5 или 2 пъти е българско. Което е на същата цена като миналата година или е поскъпнало по-малко от 20% - е внос.

7

Анонимен

преди 2 години

Никога не купувам българско

6

Анонимен

преди 2 години

Оф всеки празник за Гай *** е плюскане и софри със съселяните му. Смешна история. Храни, та храни. Агне съм поръчал от отбрана ферма на нормална цена.

5

До 3

преди 2 години

Явно вие тинейджъри и пубери не сте много в час.Дечурлига,питайте мама и тате,дядо и баба защо са пълни магазините и купуват без да им мигне окото!Е..някога ще спре този ентусиазиран шопинг ,но в момента все още се купува!!! ........А колкото до нормалният народ мушмороко ,той никога не е бил богат в последните 75 години!!! А тези днешните искат да го довършат,както два пъти опитаха ,,другарите" !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Всичко е внос 90 % защото се субсидира от другите държави. Ско искат ще дигнат цените за бг и бг ще се закрие, защптп няма да може и да внесе. ЕС иска бг да се закрие че е конкуренция а те си субсидрат техните.

3

баба мара

преди 2 години

30 години не сме консумирали агн и телешко месо и още сме живи да си гоядат

2

Зозо

преди 2 години

Скъпичко ли е, а? На ви промяна, на ви Гешев.... Яжте на Рундю ушите ся, вместо агнешко за Великден :)))))))))))))))))))))))))))))) Може и на Корни дъртата***** :)))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 2 години

25лв.за 1кг.агнешко бутче,та то излиза 60лв.вие да не сте ненормални ,това са 10кг.св.врат.