60

Анонимен

преди 2 години

Не можах на схвана в този случай - как точно 31-годишният Азамат се е оказал в Полша, след като е забранено на мъжете да напускат Украйна? Дезертьор, платил си рушвет на границата (10 000 евро е мизата), за да се скатае от мобилизация, мрънка, че трябва да плати 50 евро за чекиране. Това хохлите са голяма смешка.

59

Глупости!

преди 2 години

Всеки има мобилен телефон! Авиокомпанията има мобилно приложение и там след чекиране ти се визуализира бордната карта! Тея деббииилллииии просто са се направили на интересни и не са се чекирали!

58

Анонимен

преди 2 години

"В някои случаи семействата са пропускали полети поради закъсненията за регистрация, а техните британски домакини са теглили дълг по кредитни карти, за да платят за замяна."........ ...... ........ ......... уоууу, като кажем "ТЕГЛИЛИ СА ДЪЛГ по кредитни карти", а не нормалното "платили са с кредитна карта" звучи къде-къде по-сърцераздирателно и ужасяващо.

57

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън... още като си купуваш билета, имаш опция да избереш принт или пи ди еф.

56

Анонимен

преди 2 години

На тия остана ли някой, който да не им е виновен и да не им е длъжен?!

55

fact

преди 2 години

война е.раънеър виновни, германия виновна, секи ви виновен.а благодарнос, че сте живи? или нема такава, просто сме ви длъжнвици?

54

НАШИТЕ МОРЯЦИ...

преди 2 години

....Ще ни ги върнат от Русия , като "Георги Димитров" --- КАТО АКТИВНИ ЧЛЕНОВЕ НА КГБ , за да пропагандират Путиновия рай...ха,хахаааа....НИЩО НОВО ОТ РУСИЯ!/...техните азиатски фатки ги знаеме..../

53

Анонимен

преди 2 години

Колко сърцераздирателна история.. пОскам сАлза... 31 годишния здрав, прав мужик, който е броил няколко иляди еврака за да избяга от военната служба сега няма 100 паунда да си плати чек-ина... каква невероятна хохля драма!

52

мак

преди 2 години

Щом пускаш някого в къщи ти си този, който поставя условия. Не стига, че ги приемат, а те имат претенции, сори, хора, никой не е длъжен да приеме хиляди и хиляди, само бг управляващите го правят без да се замисля за последствията.

51

ДДТ

преди 2 години

Бре, Раянеър по-лоши от Гестапо !

50

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая драма. Слагате думата ,бежанци, и вече има новина. Ми не. Няма. Райън Еър така работят по принцип. И на нашето летище е така. Ако не си принтираш документа-плащаш. Дай всичко ли сега да им е безплатно щото са бежанци?

49

ПроСоТо

преди 2 години

проблеми с "чекирането" и "принтирането" на билетите НЕ Е САМО за луксозните украински екскурзианти!!!!!...И наши,съвсем легални пътници, са се сблъсквали с него !..Така че НЕ РЕВЕТЕ за "бедните" украинци !

48

Анонимен

преди 2 години

Дехидратирани? Вие знаете ли колко време е необходимо да се дехидратира човек? Ясно е че се търси съпричастност ама толкова да сте плитки в манипулациите.....

47

Анонимен

преди 2 години

А семейството на Наташа попку какво е казало!

46

Кико

преди 2 години

И тук Аерофлот ще помогне! Прави ще ги качи, легнали ще следната! Бързо, точно, акуратно! - Путина!

45

мдам

преди 2 години

Не знаете ли как стоят нещата в нискотарифните авиокомпании - кой се качи последен на самолета е стюардесата.

44

Бил Гейтс

преди 2 години

Руските алкохолици винаги са си били злобни крепостници,години на неуморен труд и 2 милиарда долара се изхарчих за биолабораториите които те ми унищожиха с лека ръка!!

43

Анонимен

преди 2 години

Това ли е руската пропаганда в момента, смех :)))

42

Анонимен

преди 2 години

СТИГА сте галили с перце украинските фашаги !!! Защо държавата не помисли за семейството ми, за самоубилите се мои приятели, които загубиха работа в следствие на КОВИД !!! За хилядите хора изхвърлени от системата с депресии, за безумието да плащаш 30 лв. здравно като безработен, а на практика да не ползваш здравеопазване, защото има двоен стандарт и там !!! За украинците - осигурена работа, хотели, безплатно здравеопазване, ЧЕ И ИСКАТ и безплатен полет !............

41

Ламята

преди 2 години

И ся кво излезе,лошите руснаци освободиха екипажа на Царевна,държан против волята им,от добрите украинци.Да се смее ли човек,да плаче ли.....