80

демократ

преди 1 година

Ахахаха, при нискотарифните няма пандемия, няма война

79

Детелина

преди 2 години

Само така трябва да се действа! Не са богупомазани! Ако им е мила Украйна да си налагат парцалите и да си отвоюват свободата! Какво са тръгнали по света като просяци с претенции!👎

78

Анонимен

преди 2 години

Горките хохли. Ами ако бяха в бежански лагер в Турция?

77

Васил

преди 2 години

Правилното заглавие спрямо модерната журналистика следва да бъде:"Агресорът Ryanair поставя препятствия пред украинските бежанци по пътя им към безопасността"С подзаглавие:"Фашистката компания иска допълнителни такси, непосилни за бягащите от войната"

76

Анонимен

преди 2 години

30 години са живяли на гърба на бившия Съветски съюз от една страна и на Америка и Европа от друга. Горделиви и мързеливи, с претенции...

75

Стига бе

преди 2 години

Писна ми от Украйна и Зеленски по цял ден да искат и да сме им длъжни. Като се перчат да се оправят. Ние перчим ли се на Турция. Знаем си мястото.

74

Ще има ден

преди 2 години

В Ловеч в центъра украинец краде от зеленчуков магазин и бяга. За жалост на укрито, наблизо е имало спортен здрав мъж, който го настига и бързо поправя грешката на укрито. Укрите са настанени в центъра на хотел на Гриша Ганчев според местните.

73

Браво

преди 2 години

На райънеър

72

ОТ ДНЕС

преди 2 години

Несебър: птлно с укри, вкл. млади здрави мъже. Луксозни коли, вкл. много скъпи. Нагли. В аптека ги молят да влизат по двама, правят се на глухи и на висок глас нареждат какяо искар. Я сувенирен магазин ми разказват как вчера една напълнила торба с баници и закуски и отказала да плати, защото "дъежавата плаща всичко" Без коментар просто. Докога ще ум плащаме екскурзията/?

71

аз-ът

преди 2 години

Вместо да попитат защо 31 годишния пр*ч Азамат е избягал от закона на военната повинност, джурналята се закахърили що го карат да плаща кат лети. Въх завалийката. Въх горката либералка.

70

Евроатлантик

преди 2 години

Бързо, сега всички групом да плачеме за украинските "бежанци" и да ги настаним в 5-звездни хотели! За сметка на бедния български данъкоплатец. Така може ли?

69

Анонимен

преди 2 години

Лош Путин. Лош, лош!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Безплатно е при комунизма. При капитализма всичко се плаща. Облите урки не го ли знаят това?

67

Анонимен

преди 2 години

чакат осем часа за следващия полет и "пристигат в Станстед, страдащи от дехидратация" ========== Каква невероятна бежанска трагедия! Колко ли е коефициентът на интелигентност на героите-украинци, след като осем часа не могат да намерят на летището пътя до тоалетните, за да се напият от чешмата с вода?...

66

11

преди 2 години

Когато се съберат две нагли страни, такъв е резултатът. Украинците са научени всичко да им е даром, RYANAIR са наглеци и ментърджии до дъното на ирландските си кости.

65

Анонимен

преди 2 години

" Конфискувани от митниците дрехи, бельо, обувки и др. отиват за украинските бежанци "- ... Е, защо ми изтрихте линка в предишния пост? Какво лошо има да прочетат хората, че Конфискувани от митниците дрехи, бельо, обувки и др. отиват за украинските бежанци?

64

Анонимен

преди 2 години

" Конфискувани от митниците дрехи, бельо, обувки и др. отиват за украинските бежанци -

63

Анонимен

преди 2 години

Отдавна буди недумение факта, че урките се изселват под предтекст бежанци, при положение, че в 90% от страната им НЕ се водят военни действия...Спокойно запада би могъл да помогне да се изградят бежански центрове, или хотели дори, за тези, които са решили да напуснат градовете си, които са под обстрел. Просто е недопустимо това безконтролно приемане на бежанци, особено в БГ. Ами ако утре желаещите да влязат в страната ни урки станат 1 милион? Ще ги пуснем ли? И какво ще правим тогава ние самите?

62

Анонимен

преди 2 години

Няма една новина от Украйна дето да е вярна. Взе да ми писва от тия.

61

Анонимен

преди 2 години

"На летището Йоан Павел II в Краков, Полша, служителите за регистрация поискали такса за преиздаване на бордна карта от £50, но след като украинското семейство напуска страната си без нищо, те нямат средства, с които да платят." =========== Тръгнали към Европа със самолет, обаче "напускат страната си без нищо" и нямат 50 паунда за бордна карта?! Ех, до какви трагикомични истории водят напъните да се манипулират чрез медиите обществените нагласи.