80

демократ

преди 1 година

Ахахаха, при нискотарифните няма пандемия, няма война

79

Детелина

преди 1 година

Само така трябва да се действа! Не са богупомазани! Ако им е мила Украйна да си налагат парцалите и да си отвоюват свободата! Какво са тръгнали по света като просяци с претенции!👎

78

Анонимен

преди 1 година

Горките хохли. Ами ако бяха в бежански лагер в Турция?

77

Васил

преди 1 година

Правилното заглавие спрямо модерната журналистика следва да бъде:"Агресорът Ryanair поставя препятствия пред украинските бежанци по пътя им към безопасността"С подзаглавие:"Фашистката компания иска допълнителни такси, непосилни за бягащите от войната"

76

Анонимен

преди 1 година

30 години са живяли на гърба на бившия Съветски съюз от една страна и на Америка и Европа от друга. Горделиви и мързеливи, с претенции...

75

Стига бе

преди 1 година

Писна ми от Украйна и Зеленски по цял ден да искат и да сме им длъжни. Като се перчат да се оправят. Ние перчим ли се на Турция. Знаем си мястото.

74

Ще има ден

преди 1 година

В Ловеч в центъра украинец краде от зеленчуков магазин и бяга. За жалост на укрито, наблизо е имало спортен здрав мъж, който го настига и бързо поправя грешката на укрито. Укрите са настанени в центъра на хотел на Гриша Ганчев според местните.

73

Браво

преди 1 година

На райънеър

72

ОТ ДНЕС

преди 1 година

Несебър: птлно с укри, вкл. млади здрави мъже. Луксозни коли, вкл. много скъпи. Нагли. В аптека ги молят да влизат по двама, правят се на глухи и на висок глас нареждат какяо искар. Я сувенирен магазин ми разказват как вчера една напълнила торба с баници и закуски и отказала да плати, защото "дъежавата плаща всичко" Без коментар просто. Докога ще ум плащаме екскурзията/?

71

аз-ът

преди 1 година

Вместо да попитат защо 31 годишния пр*ч Азамат е избягал от закона на военната повинност, джурналята се закахърили що го карат да плаща кат лети. Въх завалийката. Въх горката либералка.

70

Евроатлантик

преди 1 година

Бързо, сега всички групом да плачеме за украинските "бежанци" и да ги настаним в 5-звездни хотели! За сметка на бедния български данъкоплатец. Така може ли?

69

Анонимен

преди 1 година

Лош Путин. Лош, лош!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Безплатно е при комунизма. При капитализма всичко се плаща. Облите урки не го ли знаят това?

67

Анонимен

преди 1 година

чакат осем часа за следващия полет и "пристигат в Станстед, страдащи от дехидратация" ========== Каква невероятна бежанска трагедия! Колко ли е коефициентът на интелигентност на героите-украинци, след като осем часа не могат да намерят на летището пътя до тоалетните, за да се напият от чешмата с вода?...

66

11

преди 1 година

Когато се съберат две нагли страни, такъв е резултатът. Украинците са научени всичко да им е даром, RYANAIR са наглеци и ментърджии до дъното на ирландските си кости.

65

Анонимен

преди 1 година

" Конфискувани от митниците дрехи, бельо, обувки и др. отиват за украинските бежанци "- ... Е, защо ми изтрихте линка в предишния пост? Какво лошо има да прочетат хората, че Конфискувани от митниците дрехи, бельо, обувки и др. отиват за украинските бежанци?

64

Анонимен

преди 1 година

" Конфискувани от митниците дрехи, бельо, обувки и др. отиват за украинските бежанци -

63

Анонимен

преди 1 година

Отдавна буди недумение факта, че урките се изселват под предтекст бежанци, при положение, че в 90% от страната им НЕ се водят военни действия...Спокойно запада би могъл да помогне да се изградят бежански центрове, или хотели дори, за тези, които са решили да напуснат градовете си, които са под обстрел. Просто е недопустимо това безконтролно приемане на бежанци, особено в БГ. Ами ако утре желаещите да влязат в страната ни урки станат 1 милион? Ще ги пуснем ли? И какво ще правим тогава ние самите?

62

Анонимен

преди 1 година

Няма една новина от Украйна дето да е вярна. Взе да ми писва от тия.

61

Анонимен

преди 1 година

"На летището Йоан Павел II в Краков, Полша, служителите за регистрация поискали такса за преиздаване на бордна карта от £50, но след като украинското семейство напуска страната си без нищо, те нямат средства, с които да платят." =========== Тръгнали към Европа със самолет, обаче "напускат страната си без нищо" и нямат 50 паунда за бордна карта?! Ех, до какви трагикомични истории водят напъните да се манипулират чрез медиите обществените нагласи.