23

Demonaz

преди 2 години

Виждам колко бачкат родните жени. Крак връз крак цигарките, телефончето и кафенцето до 10 после обяд и аре чао. Ква домакинска работа та те яйце не може да сварят.

22

До :)

преди 2 години

ШОП И КУЛТУРА?????!!!!! ТИ НЕ СИ ДОБРЕ! ПОНЕЖЕ ЯВНО СИ ШОП, НЕ ЗНАЕШ И НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ КАК ИЗГЛЕЖДАТЕ И КАКВИ СТЕ ВСЪЩНОСТ! НО...

21

Анонимен

преди 2 години

По-добре да не правиш нищо, отколкото насила да се натоварваш с работа, която вършиш с нежелание и те разболява. Заради заплатата повечето хора работят 8 часа на ден, връщат се вкъщи уморени и няма време за нещата, които наистина биха искали да свършат - самоообразование, срещи, време сред природата и т.н - човек се превръща в робот.

20

балкантарикат

преди 2 години

до 28- по шоплука е съвсем друг климата. На брега на морето е течение+агресивна морска влага. Даже името на град Несебър-Месембрия, означава град на ветровете. Има и полезно изключение - Розата на ветровете е на мястото на заличения Морски санаториум (до Сл.бряг) в който се лекуваха болни от астма и подобни болести.

19

Анонимен

преди 2 години

Ами в строителството поне в западна Европа е по 10 часа. Това е по избор на работниците. В офисите е по 10-12 часа и таво пак е по избор. За 8 часа имаш 1 час събуждане 1 час ядене и работиш 6 часа.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е ясно отдавна. Аз дажа участвах в подобен проект преди няколко години и се оказа, че супер концентрирано без никакви разсейвания може да се работи едва 3 часа и после мозъка отказва. Нормалните компании го имат предвид и не изискват от теб да се скъсваш от работа. Само в БГ е различно, щото е пълно с некадърни мениджъри без никаква емоционална интелигентност.

17

балкантарикат

преди 2 години

до До балкантарикат-шопче, като те боли тялото от работа на зверско течение, тогава пробвай да заспиш. Работя на брега на морето! Няма да работя дълго още...

16

Анонимен

преди 2 години

Аз това съм го доказал преди много години.Въобще работата е вредна.

15

Анонимен

преди 2 години

По добре шкембе от бира отколкото гърбица от работа.

14

Анонимен

преди 2 години

Нека ни стане 10 часа щом си траем!

13

Чистачка в Англия

преди 2 години

Зависи, в България почасово плащане няма,българските шрфчета те гърбятза едната заплата и в събота дори, докато в Англия се плаща на час и падат яки пандури. С 60 часа на седмица съм на 900 чисти на седмица, щото не плащам данъци - самоосигурявам се на минималната..

12

Анонимен

преди 2 години

Вредна е, разбира се! Вместо да се пънат на работа и да лижат гъзовее, подлизурковчетата по-добре да помислят как да се обезпечат и да си позволят работа на по-малко часове!

11

балкантарикат

преди 2 години

По-добре да си легна гладен, отколкото да не мога да заспя от преумора!!!

10

Анонимен

преди 2 години

6 часов работен и 4 дневна работна седмица

9

Анонимен

преди 2 години

Едно време заплатите пак бяха малки. Аз като асистент в университета получавах 120 лв. заплата, а квартирата ми беше 50 лв. Беше си скъпо за ония години.

8

Анонимен

преди 2 години

Еми, майка ми навремето, за да ни издържа, понеже баща ни беше пияница и почина млад, па останахме 3 деца- малки, та майка ми беше начална учителка, през деня работи в училището, после в магазин продаваше, и караше нощен труд да чисти склад. Ужас просто! Само и само да имаме пари, да не бъдем лишени! И доживя до 77 години.

7

Анонимен

преди 2 години

Хахахахах това което УЧЕНИТЕ открили нашите "бизнесмени" и работодатели още повече да тормозат

6

Dtrumppp

преди 2 години

Какво се изказвате бре некадьрници!Вие хвм сте некадьрни хем на работите

5

ДДРОнег

преди 2 години

болшевиците едно време ни учеха, че трудът бил направил от *** човек ... Аз досега на практика съм видял как трудът прави човека на *** :)

4

aнонимен

преди 2 години

O-O-O- Oткриха Америка, това е доказано отдавна, аман от такива учени,говорейки знаещи се истини