76

До Георги

преди 2 години

Защото ако ти се наложи да влезеш в болница за операция, до никъде няма да стигнеш с тези твои вноски по 150 лева. Да не говорим, че утре може да си инвалид, вследствие на злополука и тогава пък, като не плащаш по твоята логика трябва да умреш просто. И аз 40 години не бях стъпвал в болница и с моите пари са се лекували други хора, но в последните две години ми се случи на три пъти. Така че, чукни на главата си и не плюй солидарната система.

75

Анонимен

преди 2 години

Това в нашите медии няма как да излезе, но в над 2/3 от територията на Украйна ВОЙНА НЯМА. Животът си тече в сравнително стандартно русло. Дори и в тази под 1/3 от територията, където се водят военни действия, те са извън населени места (с изкл. на Мариупол и още 3-4 града). Пита се в задачата: защо тези т.нар. бежанци не ги приемат в спокойните територии и не им поемат издръжката (10 МИЛИАРДА ЕВРО им събраха оняден на концерт и ги предадоха на Зеленски), а са виснали на шията на европейците?

74

До Георги

преди 2 години

Освен, че ти плащаш 150, работодателя ти плаща още около 180лв. Т.е. общо в касата внасяш 330лв или около 4000лв годишно.

73

На

преди 2 години

Май му ни ни направихте, ще си платите всичките грехове срещу този изстрадал народ, българския!!!

72

Георги

преди 2 години

Като цяло солидарното здравното осигуряване е отживелица и несправедливост. Всеки трябва да може да използва собствената си осигуровка както сметне за добре. Безработните и нискоквалифицираните плащат по 30лв, аз плащам по 150лв. А получаваме едно и също и нямам никакво предимство пред тях. Е защо тогава да плащам повече?

71

Анонимен

преди 2 години

До Бай *** # 83.........абсолютно си прав - безработните българи без никакъв доход, защо трябва да плащат здр. осигуровки и откъде да вземат пари за да ги платят?!

70

Въпрос

преди 2 години

Къде да подам документи за Украинско гражданство?

69

Анонимен

преди 2 години

Хитър неявен ход в полза на Русия. Ужким помагаме на украинците, а ще ги водим на лекар у нас. Всичко е чисто, ние сме "помогнали", няколко украинеца по-малко, руските военни не са отговорни за пролятата кръв.

68

безработен

преди 2 години

Бравоооо.......но защо държавата иска от мен, да внасям здравни вноски?!

67

Анонимен

преди 2 години

Осигуровките ми за една година назад изчезнаха! Откакто тоя шушляк Спецове стана шеф на НАП всичко е с главата на долу!!!

66

Таня

преди 2 години

Че кой още ползва държавните болници? Всяка уважаваща се компания в България прави частни здравни осигуровки и застраховки на работниците си. Не висиш по опашки и получаваш най-доброто обслужване в частните клиники.

65

Анонимен

преди 2 години

А безработните вече плащат 28.40лв. от 1 април 2022 г. всеки месец !!!!!

64

Ха така

преди 2 години

За смяна на става на мъжа ми искат 7 хилядарки, после за рехабилитацията да си берем дертовете. Чудим се на безплатен 5звезди олинклузив ли да ходим, или в СПА център за няколко месеца, докато се възстанови..................ви продажна.

63

Анонимен

преди 2 години

Търся да осиновя млада,руса украинка възраст до 30 години!

62

Анонимен

преди 2 години

Имам близък, почина, защото нямал здравни осигуровки последните няколко години и не го поглеждаха! Нищо, че беше плащал 30 години преди това. Защо не му плати държавата здравните? МРАЗЯ ТАЗИ ДЪРЖАВА!

61

Бг слугинаж

преди 2 години

Без да проверявате украинците ги настанявате в хотели, 1200 лв на човек. Децата им се приемат с предимство в детски ясли и градини, безплатна мед. помощ, а те ходят на митинги или плаж и преименуват площади! Вижте как ги посрещат в ЕС!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е да събираме отпадъци от полиетиленови капачки за кувьози!

59

Стига гавра!

преди 2 години

Спрете да се гаврите с българите! Плащаме здравни застраховки, плащаме изследвания и лекарства, ограничаваме се с храната и отоплението.

58

Бай Чеп

преди 2 години

А безработните българи, които също нямат доходи са длъжни да внасят здравни осигуровки за своя сметка!?!?!?!

57

Иван Стоянов

преди 2 години

Веднага да се конфискува руското имущество и да се разпродаде и с парите да се помага на Украйна!