116

Червените тикви

преди 2 години

Ами нали европа е с украйна - да поемат от ес тези разходи - това нищо не е за ецб. И вече да се обърнем към русия да понесе отговорност за последиците от военната й офанзива. Да плаща путин репарации, за да покрием разходите. Ама тука няма политици всички са L e s h p e r i

115

Анонимен

преди 2 години

Най скапаното правителство в новата ни история дано скоро падне

114

Анонимен

преди 2 години

Държавата ще плаща за лечението на украинските бежанци точно толкова, колкото плаща и за децата, пенсионерите и държавните служители. Тоест николко.Затова и са толкова щедри на обещания.Комунизъм в пълна сила и за украинските другари.

113

Лллл

преди 2 години

Е , прекалихме с обгрижването на украинците !

112

Анонимен

преди 2 години

А за нашите деца събираме капачки..

111

Анонимен

преди 2 години

Щом държавата има пари, тогава ние спираме да плащаме своите вноски..

110

Анонимен

преди 2 години

Така трябва да бъде! Стига са ни гледали "от високо" тези украинци! Докато не им се подмажем и на тях , това отношение няма да се промени

109

Анонимен

преди 2 години

Че тя държавата им плаща ПАРКИНГА на джиповете и колите, камо ли здравните осигуровки и лечението. Грешка, не държавата - НИЕ го плащаме.

108

Анонимен

преди 2 години

"Случващото се в Украйна не е по вина на жителите и когато човек има нужда от помощ, да, ние ще помогнем."___________ Уви, случващото се в Украйна е точно по вина на жителите. Защото когато осем години !! азовците и властите бомбиха и убиваха в Донбас, "коренните" украинци се правеха на глухи и слепи, че така им беше по-лесно. Те приемаха да се гаврят с децата на руснаците, които Зеленски наричаше "организми". Не реагираха на запалените живи !! хора в Одеса, вкл. българи. Е кой да им е виновен?

107

Анонимен

преди 2 години

Държава като Украйна с 600 хиляди квадратни километра площ и население около 40 милиона,да питам на каква част от територията и се водят сражения,че тя самата няма възможност да приеме тия 4.5 милиона бежанци които се пръснаха извън границите и?Предполагам,Помощ във вид на пари и храни можеше да бъдат осигурени от света и не беше нужно да се стига до тая ситуация!На кого беше нужно всичко това?

106

Геврека

преди 2 години

Скоро един в Поморие с джип 2023 модел, отказа да живее в апартамент на последен етаж с изглед към морето, защото е безплатен само първия месец. "аз съм бежанец, как така ще ми искате пари" - пък само колата му е колкото апартамента.

105

Геврека

преди 2 години

Едните бежанци в лагери с бълхи като кучета, другите в хотели по морето. Ето това ако не е дискриминация пък на! Украинците са мръсни животни, нито един няма да покаже благодарност за това, което правим за тях.

104

Анонимен

преди 2 години

Моля всички българи какъвто съм и аз, да преглътнат всеобщото нямане и да подадат ръка, така както биха искали да им бъде подадена. Случващото се в Украйна не е по вина на жителите и когато човек има нужда от помощ, да, ние ще помогнем. На украинските граждани ще кажа честно, това няма да е безвъзмездна помощ, но все пак ще е такава. Когато войната свърши, държавата ни ще очаква да се издължите.

103

Анонимен

преди 2 години

Утре като делим баницата е много важно да покажем точно какво сме дали, за това господа управляващи, водете сметките точно и в интерес на Република България.

102

Кънчо

преди 2 години

Един въпрос - колко още ще ги търпим ? Какво чакаме да се случи, че да е последната капка и трябва ли да я чакаме ? Тези хора са вредни за страната и народа.

101

PG

преди 2 години

Браво на вас управляващи,нашия народ ще страда,а чуденците ще ги глезиме нали така са ви спуснали дерективата джендърите от Америка и Европа,а пък вие не смеете нищо да кажете,продажници,подкрепяте пенсионерите с трохи ,а има много млади семейства които мизерстват,страхотно,умен ход хората няма да забравят това ,мишоци

100

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /102/,който написа:-"Това в нашите медии няма как.."..:-АДМИРАЦИИ,колега!!!!..Адмирации!...Това е най-важния ФАКТ,пред който играчите си затварят очите...А нашите продажници "душа дават"..."..Но не свойта душа,братя,а душата на народа"...

99

До #113

преди 2 години

Аз не плащам осигуровки на България от 33 години ...И една стотинка няма да дам докято съм жив .

98

Анонимен

преди 2 години

Страхотно! Пари за трансплантации няма, пари за медицински хеликоптери няма, пари за детска болница няма...но пари да плащаме на някакви хохли има!!! БЕЗОБРАЗИЕ!!!!!

97

Анонимен

преди 2 години

масово работодатели пишат работно място за украинка,а за мен българката,аз съм си в Родината защо препочитанието е за украинка,къде и кой ще ме защити от дискриминация от чужденките от Украйна.