41

абе

преди 11 месеца

Не разбраха ли че без яйца няма да им се получи протеста ,а и нито са умни нито красиви ...

40

Анонимен

преди 11 месеца

всички в ареста, и пробация, като не им излизат сметките ще си наемем германски или италиански фирми да работят

39

Анонимен

преди 11 месеца

Да питат шефовете си къде са парите предплатени за неизвършените дейности? Нарочно държат служителите си без заплати за да има напрежение? Къде с а парите??киро и асан нали щяха да направят така че да се върнат парите? Те още ще плащат.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Нагли мутри герберски.

37

Коко

преди 11 месеца

Прайш фирма с 2 лв. капитал, рушветираш и пълниш чекмеджета, взимаш куцо и сакато а квартала предимно смугли мъже без образование и ценз, казваш им ей ви по една лопата да се подпирате, само да не забравите да гласувате за чекмеджето, мине време, купиш два мерцедеса на любовниците и парата свърши искаш още, ама изборите далече, викнеш подпиращите се - айде на протест ходете там да се подпирате, мине още време- дупките стоят сиротни, празни мокри и незапълнени като грозна стара мома от Горно ***

36

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е промяната да има ама само на думи.

35

123

преди 11 месеца

Тези вместо да ги съдят за безобразните им кражби и тотал щетата, наречена "пътища", тръгнали и пари да искат! Секнаха ви ремонта и ремонта на ремонта и ремонт на ремонта и ремонта на ремонта ли???

34

Koko

преди 11 месеца

Този протест е като да си сготвиш развален боб и после да хулуш и биеш жена ти, че не е сготвила, че те търпи и че е принудена да ти диша газовете. Айде у лево и по селата разваляйте седянката. Да се подпишат договори с японци да оправят пътищата, хем по- евтино ще излезе, хем по- качествено.

33

H

преди 11 месеца

На снимката виждам само мааангалиии, без никаква професионална квалификация, събрани от кол и въже, които помогннаха на Буци и Сие да окрадат пътния фонд последните десет години! Да ядат асфалт сега! ДГД! Арест и затвор щом нарушават обществения ред и спират движението!

32

Анонимен

преди 11 месеца

бойко не даваше блокада на магистрали, пращаше ченгетата!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не трябва да им се дава, напротив - трябва да им се иска неустойка за некачествено строителство !

30

Koko

преди 11 месеца

Кога се загрижиха, че пътищата са лоши. Тези пътища самите те ремонтират и кърпят бездънно. Пътищата за 100 дни ли се прецакаха бе ? От кога ви пука за собствените ви некачествени ремонти ? Всеки ден карам по 100 км и знам всяка една дупка, всяка една дупка не е закърпена от поне две години, става все по- дълбока. Два пъти гума пукам. Вие сте пълни нещастници, аз ако съм кьорав лев няма да дам без да си оправите бакиите с гаранция и то безплатно. Мафия гербаджийска ***...

29

Анонимен

преди 11 месеца

Нема Пари ей, просто Киро ги раздаде като енергийни помощи на бизнеса на калпак, както на печелившите фирми така и на тези пред фалит типично като през комунизма - раздаде на всеки този гений.

28

Отговор на строители

преди 11 месеца

В джоба на Петков и Василев.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Не отстъпвайте, момчета! Зад вас е цяла България!

26

СТРОИТЕЛИТЕ ДА ПИТАТ

преди 11 месеца

какво стана с изтеглените на каса 60 милиона ? и те в кой джоб отидоха ???

25

Бойко

преди 11 месеца

имаше пари за всички и за строителите и пътища се строяха а сега нито строителите имат пари ..а новите управляващи вече са взели 16 милиарда заеми.. които нашите деца ще връщат... а при Бойко уж се крадеше а пък нямаше заеми а сега ми кажете на кого да имам вяра

24

Поговорка

преди 11 месеца

На крива ракета наследството й пречи!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко с джипката редовно плащаше, сега Петков не слиза от същата джипка, но си прибира парите за себе си.

22

ссос

преди 11 месеца

тъжно ми е за хората.. а те толкова добре строяха