41

абе

преди 2 години

Не разбраха ли че без яйца няма да им се получи протеста ,а и нито са умни нито красиви ...

40

Анонимен

преди 2 години

всички в ареста, и пробация, като не им излизат сметките ще си наемем германски или италиански фирми да работят

39

Анонимен

преди 2 години

Да питат шефовете си къде са парите предплатени за неизвършените дейности? Нарочно държат служителите си без заплати за да има напрежение? Къде с а парите??киро и асан нали щяха да направят така че да се върнат парите? Те още ще плащат.

38

Анонимен

преди 2 години

Нагли мутри герберски.

37

Коко

преди 2 години

Прайш фирма с 2 лв. капитал, рушветираш и пълниш чекмеджета, взимаш куцо и сакато а квартала предимно смугли мъже без образование и ценз, казваш им ей ви по една лопата да се подпирате, само да не забравите да гласувате за чекмеджето, мине време, купиш два мерцедеса на любовниците и парата свърши искаш още, ама изборите далече, викнеш подпиращите се - айде на протест ходете там да се подпирате, мине още време- дупките стоят сиротни, празни мокри и незапълнени като грозна стара мома от Горно ***

36

Анонимен

преди 2 години

Важното е промяната да има ама само на думи.

35

123

преди 2 години

Тези вместо да ги съдят за безобразните им кражби и тотал щетата, наречена "пътища", тръгнали и пари да искат! Секнаха ви ремонта и ремонта на ремонта и ремонт на ремонта и ремонта на ремонта ли???

34

Koko

преди 2 години

Този протест е като да си сготвиш развален боб и после да хулуш и биеш жена ти, че не е сготвила, че те търпи и че е принудена да ти диша газовете. Айде у лево и по селата разваляйте седянката. Да се подпишат договори с японци да оправят пътищата, хем по- евтино ще излезе, хем по- качествено.

33

H

преди 2 години

На снимката виждам само мааангалиии, без никаква професионална квалификация, събрани от кол и въже, които помогннаха на Буци и Сие да окрадат пътния фонд последните десет години! Да ядат асфалт сега! ДГД! Арест и затвор щом нарушават обществения ред и спират движението!

32

Анонимен

преди 2 години

бойко не даваше блокада на магистрали, пращаше ченгетата!

31

Анонимен

преди 2 години

Нищо не трябва да им се дава, напротив - трябва да им се иска неустойка за некачествено строителство !

30

Koko

преди 2 години

Кога се загрижиха, че пътищата са лоши. Тези пътища самите те ремонтират и кърпят бездънно. Пътищата за 100 дни ли се прецакаха бе ? От кога ви пука за собствените ви некачествени ремонти ? Всеки ден карам по 100 км и знам всяка една дупка, всяка една дупка не е закърпена от поне две години, става все по- дълбока. Два пъти гума пукам. Вие сте пълни нещастници, аз ако съм кьорав лев няма да дам без да си оправите бакиите с гаранция и то безплатно. Мафия гербаджийска ***...

29

Анонимен

преди 2 години

Нема Пари ей, просто Киро ги раздаде като енергийни помощи на бизнеса на калпак, както на печелившите фирми така и на тези пред фалит типично като през комунизма - раздаде на всеки този гений.

28

Отговор на строители

преди 2 години

В джоба на Петков и Василев.

27

Анонимен

преди 2 години

Не отстъпвайте, момчета! Зад вас е цяла България!

26

СТРОИТЕЛИТЕ ДА ПИТАТ

преди 2 години

какво стана с изтеглените на каса 60 милиона ? и те в кой джоб отидоха ???

25

Бойко

преди 2 години

имаше пари за всички и за строителите и пътища се строяха а сега нито строителите имат пари ..а новите управляващи вече са взели 16 милиарда заеми.. които нашите деца ще връщат... а при Бойко уж се крадеше а пък нямаше заеми а сега ми кажете на кого да имам вяра

24

Поговорка

преди 2 години

На крива ракета наследството й пречи!

23

Анонимен

преди 2 години

Бойко с джипката редовно плащаше, сега Петков не слиза от същата джипка, но си прибира парите за себе си.

22

ссос

преди 2 години

тъжно ми е за хората.. а те толкова добре строяха