5

Анонимен

преди 2 години

Това са частни пътно-строителни компании.Да стачкуват пред собственика, и да го попитат къде са парите за труда който са положили?Черните касички с парички за джипки на синчета и дъщери приключиха Ейде у лево...!

4

Асан

преди 2 години

Намаляй И без туй са надписали 3 пъти сметката при Тиквата за комисионни :)))

3

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

НОВИ ПЪТИЩА-...... ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ СТРОЯТ..... НЯМА ДА СЕ ПОДДЪРЖАТ.............ТОКА ЗА БИТА.... ОТ 1.ЮЛИ.....ВЕЧЕ ЩЕ Е 4 ПЪТИ ПО-СКЪПА......................................... МУТРИТЕ НА РАДЕВ НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.......

2

Анонимен

преди 2 години

Ми да стачкуват и пред собствениците им - милионери и пред покровителя им - Асфалт Паша Банкянски. Мотото им на работа е - работим бавно, некачествено и адски скъпо, така, че да трябва след две години пак да ни платят и за ремонт.

1

Пич

преди 2 години

Да, пичове - това е промяната. Очакваме вече да строите качествено, а не просто да слагате коричка асфалт и да изнасяте парите в чували. За водооттичането на пътищата пък да не говорим. Благодаение на такива като ВАС сме едно продънено корито. Докато другите държави с европейски средства си построиха инфраструктура като слънце.