84

...

преди 2 години

"Аз подадох малко газ и му дадох път да влезе зад мен..." - когато съм тръгнал да изпреварвам,а изпреварваният започне да ускорява за да ми попречи,какво следва?А иначе между тираджиите има големи бандити и не се правете на катаджии и да им "давате уроци",бакшиш няма да ви дадат...

83

Германец

преди 2 години

Само като видя какво му виси на врата, ми става ясно от кой контингент е. Малко му е бил боят.

82

Анонимен

преди 2 години

Тия случки се случват само по новините обаче. Ако това нещо се случи пред очите ми, най-малко, което е ще ги наръгам тия сапуни за дето не уважават нашите пътни закони

81

Анонимен

преди 2 години

Най ми е кеф когато някой не-издържал почне да дава зор, и за да му още по яко почвам и да намалям.. Сега видя ли полски тир, лепкам се пред него и почвам да карам като баба, а почне ли да изпреварва, газ и пак така, докъто не отбие за да пие хапчета за нерви..

80

ГОНО

преди 2 години

Тоя е пълен Пустиняк

79

От опит знам

преди 2 години

Поляците не броят българите за нищо, вече и в собствената ни държава. Но в Англия преди Брекзит и те бяха дамгосани като българите и румънците.

78

Гост

преди 2 години

До Ами, колония...Какви посланици, какви дипломати. Предлагам направо да обявим война на Полша.

77

Алекс

преди 2 години

Проба за алкохол и наркотици се прави и без да е настъпило ПТП.За поляци пробата за алкохол е задължителна.Те са по-големи пияници и от руснаците.

76

Тенгриянин

преди 2 години

След като е блокирано цялото движение, забелязвате ли, нито еидн бълагрин не слиза, за да помогне на сънародника си или да *** поне какво става! Човека се е орпавял сам, а поляци и украинци са задружни! Петре, за кого я носиш тази седмолъчка на врата? Бълагрите ги няма, а ти си сам срещу всички!

75

Ами, колония...

преди 2 години

Привикан ли е полският посланик? Ще има ли изгонени полски дипломати? Едва ли..., премиер е Киро Канадеца, а и външната му министърка... Най-много Митрофанова да излезе виновна.

74

Недоразбрал

преди 2 години

Май Кирчовците и Кокорчовците щяха да правят по три магистрали на година ,по два тунела под Стара планина и втори мост на Дунав,тъй като не знаеха,че те са вече два?!Но май че не са забили и по един пирон в живота си камо ли по време на жалкото им управление в кавички!А пък нека 85%вите да се бият,избиват и да ги бият полски и всякакви шофьори и да правим фалшиви сметки колко милиарда откраднал Борисов и как не могъл да оправи всички магистрали от 09.09.44г насам за неговите мандати!*** сме!

73

Анонимен

преди 2 години

Винаги бягам колкото се може по далеч от турски тир и полски.

72

До 128

преди 2 години

Знаеш ли какво е нацист "умнико"?

71

Похвално

преди 2 години

Тировете на паркинг за известно време. Другият път тия наглеци (работя с много поляци в Англия и ги познавам твърде добре) да си спазват ограниченията. А на тия българомразци дето искат да чуят другата страна им предлагам да се видим, да им зашия няколко шамара и после да ме интервюират за моята гледна точка.

70

Анонимен

преди 2 години

.Полски шофьори нападнаха българин на пътя край Враца....от климата край враца е, от климата :)

69

Мислете бе хора

преди 2 години

Колко пъти ви се е случвало да искате да слезете от колата и да наритате някого? И колко пъти това ви се е случвало щото някой спазва правилата? Така че, много съм скептичен към разказа на въпросни господин.

68

АНОНИМЕН

преди 2 години

ПОЛЯЦИТЕ СА НАЦИСТИ. КОЙТО НЕ Е ИМАЛ КОНТАКТИ С ТЯХ НЯМА КАК ДА ЗНАЕ. СЪЩИТЕ СА И УКРАИНЦИТЕ.

67

Един

преди 2 години

Това е позицията на нашия шофьор. Нека разберем какво е станало и от другата страна.

66

До Анонимен 127,

преди 2 години

"В БГ няма магистрали а селскинпътища които предполагат по ниска скорост а това изнервя тираджиите които гонят време." - - - За т.нар. "пътища" у нас си е така - те са причината да сме напърво място по ПТП и жертви от тях, но за нервите - който е нервен и това му пречи да спазва правилата, да не се качва на автомобил, още по-малко - на товарен.

65

Гадняр

преди 2 години

Поляците са много работливи, но и много пият. Водката я цукат като вода. Ако съм на нашите катаджии бих тествал с дрегера всеки шофьор с полска регистрация.