104

Иван

преди 11 месеца

Като гледам какви мишкари пиша тука, искам да ви попитам вие по цял ден пишете коментари и сте като мишоци под завивките нали?

103

Тенгри Кан

преди 11 месеца

До Анонимен 155Лично ще те издиря, *** майчин и като ти отрежа главата, ще направя от нея чаша и ще накарам *** и баща ти да пият от нея - наздравица за Българите!

102

Анонимен

преди 11 месеца

Затова пистолет винаги в гхащите и като стане така, вадиш и сртреляш ... на месо. НА МЕСООО! Двама да вземеш от техните, пак е добра цена!!!

101

Мойра

преди 11 месеца

Всички транзитни тирове - да пресичат България та ЖП линиите ! А това женското, което е присъствало на гаврата вече си е взело проклятието, пфууу аман от всякакви ...патии във вида човешки !

100

Кина

преди 11 месеца

Да не пропуснете да ни информирате за развитието на ситуацията: присъдите и другите последствия за тираджиите. А пострадалият: да ги съди до дупка за всички понесени от него щети: физически, морални, материални и да не пропусне и за щетите, нанесени на детенцето му !

99

Кочо

преди 11 месеца

А тъпите тирове пази ли ги някой на паркинга край Враца ? И защо още не поне потрошени и подпалени ?!

98

Анонимен

преди 11 месеца

Вярно че Полша е 80 години напред. Особено след 1 септември 1939 г. яко дръпнаха напред!

97

Анонимен

преди 11 месеца

203 коментара, от които 60 затрити, с такава свобода на словото е разбираемо защо беге cелтака симпатизира на рycките де-генерати

96

Кико

преди 11 месеца

И той не е "цвете" за мирисане! Човек с комплекси на *** и изоставен! Каквото търсило, това намерило!

95

Професионалист

преди 11 месеца

Много са нагли поляците.Ако направят това в Турция в турския зандан ще ги *** по17 пъти изотзадзе без вазелин през право на обжалване.

94

Аз

преди 11 месеца

*** всеки вече го е взел за боксова круша!)Вече и в самата България!Смешна история!)

93

до 144

преди 11 месеца

Американците са векове напред от нас. Има ли и там простаци, има. Нищо не си разбрал от написаното. ама нищо. На някого му били плащали да говори с факти. Фактите са БВП на глава от населението. С това боравя аз. Една държава е напред, ако БВП на глава от населението е на адекватно ниво (не като в Русия, например, която е опашкар и тотален бедняк).

92

до 144

преди 11 месеца

Простаци има във всяко общество. Като цяло поляците са 80 години напред- факт. Това не значи, че и там няма аутсайдери, като теб, например. Има ги и в Швейцария. Има ги по цял свят.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Мале, мале... Гай *** в живота си по-нисък от тревата, рине дъното цял живот, много можел и знаел, ама в ЕС за друго, освен за берач на малини не го искат. Иначе тръгнал да се сравнява с поляците, които са 80 години напред. Някакъв си врачански *** ял бой от някакви полски простаци. Невероятна история просто.

90

Анонимен

преди 11 месеца

България е със статут на руския троянски кон в Нато Поляците ни мразят до дъно.

89

Иван

преди 11 месеца

Чудя се как бих реагирал при подобна ситуация. Без значение дали сам или с други хора в колата. Поляците са животни и това всеки го знае. Но когато някой тираджия почне да ти свети отзад, просто се дръпни да мине, ако трябва отбий на аварийни и го пусни. Не забравяйте, че тираджиите са при-***-ти. Те нямат нищо в главите си, просто не си струва комуникацията с такава биологична единица.

88

Анонимен

преди 11 месеца

Помислили са го за руснак.

87

Рашист

преди 11 месеца

До Анонимен130 Такива селски номера водят до Пирогов или Орландовци...

86

Гост

преди 11 месеца

Чета коментарите и виждам, че поляци, украунци, германци, американци, руснаци - всички са нaциcтu, само ний сме най УБАВИ.

85

Александър Йорданов

преди 11 месеца

Путин е виновен за побоя, посланик муртуфанова да бъде изгонена