21

БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

преди 2 години

Тия 600 000 000 лв народна пара ще ни дойдат дюшеш. Яко пълним шкафчета

20

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕЦАКВ

преди 2 години

Прецакването продължава......пътища няма и пари няма......кво е това управление

19

Анонимен

преди 2 години

От три месеца нищо не се строи..застой пълен...и в управлението. Само цените яко нагоре

18

БСП...ФОРС МАЖОРЕТКА

преди 2 години

Ало правителството....не разбрахте ли че без авансово плащане, пътища не се правят.....питайте БАЦЕТО си

17

БОЦКО

преди 2 години

Баце, връщай се, че управлението на БСП нищо не се строи, само секраде

16

Анонимен

преди 2 години

Аз се питам с какви очи протестират наглите бачкатори, след като до един са крадци и некадърници, след които трябва ремонт на ремонта на ремонта?!

15

Е,

преди 2 години

Няма вече авансово плащане и после доплащане на калпак Свиквайте!И тези пътища,които са в окаяно състояние,нали вие сте ги ремонтирали.

14

Аз промяната

преди 2 години

ББОЙКО ВРЪЩАЙ СЕ БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИК ДЕМОКРАТ С ТЕБ СМЕ

13

Аз промяната

преди 2 години

Какво доживяхме ПЪПъ Фалират български фирми подиграват се хората които работят Киро АЗ ИСКАМ ТВОЯТА ЗАПЛАТА И НА ВСИЧКИ ОТ ТЕЗИ *** ДА БЪДАТ БЛОКИРАНИ ОСТАВКА ПО НЕОТЛОЖНОСТ И ОТРОМНАРЕВИЗИЯ НА СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ И ***

12

Анализираха

преди 2 години

Анализираха как да откраднат парите на пътните строители, теглят колко милиарда вече, пак с анализ и накрая тая измислена коалиция си спретна измислен скандал, да се развали, да избяга с всички изтеглени заеми и парите заложени за строителство. Най-вероятно ще засекретят всичко, да не може до 10г да се гледа и така. В момента туй става, анализи как да се откраднат готовите приготвени пари за пътища плюс заеми. Така виждаме ние народа от страни де, дано се окаже друго, но не ни се вярва!

11

Ха,ха,

преди 2 години

Баце ви направи половин милиард километри магистрали.А България е 111хил кв.км.Значи няма даже метър неасфалтиран.Като ви лъжат,така ще е.

10

Аноним

преди 2 години

Тези фирми къде са строили пътища в някоя друга държава ли?Аз не виждам нов или ремонтиран път.Всички пътища,които са рехабилитирани основно преди само 3 или 4 години са в окаяно състояние. Аз немога да разбера нашите управляващи с хеликоптери ли се движат не виждат ли състоянието на пътната инфраструктура.

9

До 9

преди 2 години

Ами пътувай по прекрасните пътища на Бойко.Защо се оплакваш?

8

На тези,

преди 2 години

Като всичко им е на ред,защо се страхуват от Антикорупционната комисия?

7

До 4

преди 2 години

Това може да го напише само не пътувал последните 10-15години човек,не живял не видял,а пред клавиатурата само висялНа колко годинки си бе пубере ,пъпчив.Колко мозък трябва да имаш за да напишеш такава глупотевина?При Бойко се строеше с пълна пара ,а парите ги свиха точно днешните!/само от ,,Хемус изчезнаха 600милиона/ Като изкараш книжка и тръгнеш из България ще разбереш истината невръстни мушмороко!

6

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с трите моста и двата тунела? Къде са 600те милиона които сви Комитова ?

5

Жжббб

преди 2 години

България затъва

4

Анонимен

преди 2 години

Тенденцията на промяната ,прави това излишна професия защото идеята е никой да не пътува и тогава не ни трябват пътища ,всеки ще си работи онлайн а не да пътува всеки ден.Това е новата политическа реалност на България, така че адаптирайте се към нея.

3

Анонимен

преди 2 години

Да ходят да скимуцат за пари пред бойкови,той им ги окраде. Да не говорим че всичко построено от сикаджията по-известен като бай чекмеджан суджук алтън баба, вече се руши.

2

Анонимен

преди 2 години

Сего ПростоКиро плаща на украински "бежанци", понеже ние можем и без пътища. Както вече трета година сме и без здравеопазване.