73

Анонимен

преди 1 година

Може ... ако ги подаряват

72

Анонимен

преди 2 години

Единствената държава която НЕ дава субсидия за закупуване на електрически автомобил...

71

чичоти

преди 2 години

Да бе..електрически коли-за да може да ни ги изключвате и включвате когато ви се ще. И когато сме непослушни и не спазваме ,,противо епидемични,, и всякакви други тиранични мерки.

70

В.

преди 2 години

Този трябва да го съдят за аварията на Чаира. 900 Мегавата от най-голямата природна батерия ползвана денем за смъкване на цените, зареждана вечер. Всички плащат неговата некадърност.

69

Шаши

преди 2 години

Сандов. Кръгова икономика не е това. А, колите втора ръка, със старите батерии ще са, нали? До тоалетната не можеш да стигнеш с тях.

68

Борил

преди 2 години

Санднов е пълн лаик, а на празните му обещания никой няма да повярва.

67

Пацо

преди 2 години

Тоя младеж да няма температура нещо?

66

отсъствие

преди 2 години

България наистина често отсъства от процесите в ЕС, особено при формирането на заплатите и доходите и данъците. 30 хил. автомобила, ще има ли тогава кой да ги кара? Поне да бяхме станали 16 република - тогава щяхме да сме равноправни, а не като сега - най-бедните в Европа.

65

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да избирате смехурковци за политици и всички други, които могат да сричат електро! За това трябва да има първо собствена индустрия, а не работа на ишлеме, харвадците не го отчитат! Киловата ще стане левче! Тези , които се върнаха в България отново поемат навън, но вече е много трудно! Докато народа, ама цялостно не разбере, че трябва да се ходи на избори, но преди това трябва поне да прочете какво иска да прави една партия ТОЧНО, а не Продължаваме Промяната все надолу ще върви, БГ!

64

Док

преди 2 години

30хил станции по 50kw заряден ток = 1 500 000kw или 1 500Mw. Хиляда и петстотин Мегавата е реактор и половина на Козлодуй. Или още по-семпло изречено - ако всички си пуснете днес да си зареждате електричките, ток НЯМА да има. А цената.....ооооо цената каква ще е на свободния либерален пазар...

63

И този

преди 2 години

говори глупости и си фантазира.....тези транспортни средства нямат никакво бъдеще тук, а и по света...след като се прави всичко да се срине енергийната система...

62

Аз

преди 2 години

От 2024 домакинствата излизат на "свободния" пазар на електроенергия.п Предстои буря с 400% поскъпване. В държавата на абсурдите, сигурно да зареждаш електричката си ще е още по-скъпо от бензина. Екологията е страхотно нещо, но за жалост не и за бедни хора. Те не могат да изметат и измият улиците, но електричките сигурно ще намалят проблемите със здравето от мръсния въздух. Блажени са вярващите.

61

Петър

преди 2 години

Вяра на Сандов и Белев не може да се има. Да тях е важно те да си награсят нещата, а другите кучета ги яли.

60

Стига!

преди 2 години

Докога ще търпим тези тунеядци?

59

Анонимен

преди 2 години

Стига вече, не виждате ли че на Сандо му е тежко. Два виенски шницела с два жадецки Хуйса и после едно бело, зелено и амфечервено...

58

Анонимен

преди 2 години

Заместник министър-председателят по климатични политики интересува ли се от неща като чистота на въздуха ? Или е концентриран в попълването на таблички(спуснати) - тази и тази година - толкова и толкова автомобила. А реални действия по истинско подобряване на въздуха ,например в София, предприемат ли се ? Да речем с едни или други мерки , които няма да са особено популярни, но постигат резултати. Или щом сме си попълнили табличката , друго не ни трябва .

57

Ето...

преди 2 години

...тук вече страшно изнагля. Аз разбирам да си вземе човек малка градска кола, китайска за 5-6 к. долара, но дори тва не сте осигурили на народа! Минималните цени са 40 к., и то на румънски автомобили. Немските са по 50 к. сапунерката! А до морето с какво да ходя и не мога тройно повече да чакам ро бензиностанции, за да стигна морето. Тва дори в Африка го няма. А заводът в Баховица не е произвеждал от както е построен. Надали има и машини вътре! За тези пари чисто нова немска машина с ДВГ!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Най-обичам трайно безработен да ми дава наклон какво да правя. Санде, айте малко по-скромно, веселото свърши, почват да ви привикват един по един за далаверите в тоя МС.

55

Анонимен

преди 2 години

Слънчевите панелчета много готино хвърчат като подухне малко по-силен вятър. Даваш 5 бона за китайски панелки и на сутринта си ги събираш по двора.

54

Асан

преди 2 години

Урсула да дава пари за електрокари и слънчеви панели :)))