27

ДДРОнег

преди 2 години

комунистите от русия и китай само за война мислят ...

26

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябва дипломатически да признаят Тайван за свободна и суверенна държава,пак те. Навсякъде те. Аман вече.

25

Ламята

преди 2 години

След като Китай,отказа на сащ да осъди, руската инвазия,избухна нова ковид епидемия,в 101% ваксиниран Китай.Естествено, това е напълно случайно..А 330те американски задгранични воени биолаборатории,нямат нищо общо.Те са единствено и само за мирни цели.За това са задгранични.

24

noFreeman

преди 2 години

леле като ги гледам с тия маски те са си и без Китай роби...

23

До 22

преди 2 години

Ти тотално не си в час. Тайван е по-труден залък от Украйна. Тъпкан е с модерни оръжия. А броя на човекопитеците не е толкова важен. Все пак Тайван има 250 000 редовна армия, с резервисти може да мине 5 млн при 25 млн население

22

Анонимен

преди 2 години

До Путин сегодня! Абе те арабите са 200 пъти колкото Израел ама все те са обидените. Така че не се прави на много разбиращ

21

Анонимен

преди 2 години

И китайците ги е досърбял гърба като руснаците. Няма проблем и тях ще ги начешат.

20

Анонимен

преди 2 години

Страхуват се , Тайван, да не се върне към родината си Китай, обезопасяват всичко покрай Русия и Китай, може би се канят да воюват с тях, нас Китай не ни интересува, интересува ни да спре конфликта до нас в Украйна и да не се разрастне този конфликт из Европа!

19

SS

преди 2 години

Скоро време май и тук ще имаме нужда от такъв ! Ако ми платят бих могъл да го напиша !

18

Анонимен

преди 2 години

До Мао Дзе Дун Представяш ли си? В Китай в момента градовете Шанхай и Чанчун са затворени. 60 милиона китайци са блокирани. Сигурно западът, украйна и тайван са виновни. Ковид няма - простотия е казваш, ама китайците блокирани. Що така?

17

Анонимен

преди 2 години

До @ Кога Украйна е искала нефта и златото на русия?

16

Пешо

преди 2 години

До 12 А путин защо не остава България да си живее както си иска, а праща тр0лове като тебе?

15

до Мао

преди 2 години

Прав си,само не пиши медии с й накрая,не е правилно пише се с и.:))Успех!

14

Мао Дзе Дун

преди 2 години

Интересното тука е че статията е гръмка, всяват ужас статиийе, какво си мислите, че цели както всички други глупави статий, камо ли на тази медия... Целят да плашат, да дезиорентират, да подлудяват хората с възможни конфликти и да обсебят и откъснат от нормалния живот, както опитаха с ковид простотията... Съжалявам, но аз се отказвам да следя повече медий

13

Анонимен

преди 2 години

А Китай тръгне ли там операцията ще е наистина бърза.Те са повече от мравките,нямат избиване с обикновени стрелкови оръжия.

12

@

преди 2 години

Ясни сте ми............ако някой президент или правителство не иска да ви дава да крадете нефт ,газ,злато или какво да е ................ги обявявате за диктатори и им спретвате един Майдан и цветна революция.................целта е не демокрация............а кражба.............на това се основава цялата западна цивилизация, на кражби и лъжи!!!

11

До Пешо

преди 2 години

Оставете хората по света да си живеят както си искат..............ако искат диктатори,да си избират диктатори.............западна демокрация насила не става..............кога ще го разберете,селяни прости????

10

Коко

преди 2 години

До 6 представи си и внуците ти ги интересува България и не са на същото мнение като тебе. Щото не харесват русия ще ги обявиш за нацисти ли?

9

Пешо

преди 2 години

До 7 пак говориш в множествено число. Не си русофил. Много вероятно директно да си руснак. А целта на руски тр0лове като тебе каква е? Направа на майдан и евентуално налагане на марионетно проруско управление. Каква е разликата?

8

Мао Дзе Дун

преди 2 години

Следваща стъпка и основна е да се въвлече и Китай във война, но след нея се пазете, защото май това ще е последната,, голяма война за века". След нея ще събираме и отглеждане фъстъци.