39

Анонимен

преди 2 години

То затова сме на това дередже!

38

Gancho

преди 2 години

Доста българи и те като Станислав Трифонов,на който всички певци от бивша Югославия са му сърби. Това,че повечето се изявяват в Сърбия е за това,че там се плаша най добре.Нито Лепа Брена,нито Горан Брегович,нито Владо Калембер,нито Кеба,нито Весна...,и т.н са от Сърбия,но вашия Слави ги представя за сърби.Естествено те не му остават длъжни и го корегират.

37

Анонимен

преди 2 години

Каква невероятна топ новина!

36

Бунгур

преди 2 години

Весна Змиянац не е турбофолк звезда.Не пишете глупости.Техният фолклор е част от живота им,а не да има само преставителен характер както е в България. Коментираме повече,отколкото знаем.

35

ДДРОнег

преди 2 години

Както съм казвал неведнъж, в Бъглария има много пари, но отиват предимно за глупости, не и за това, което е най-важно !!!

34

Лойко

преди 2 години

Нищо не сте разбрали от това което е казала Весна Змиянац. В Сърбия ако подобна певица се появи да пее без оркестър,никой няма и един динар да и даде. При нас цели концерти в НДК са без оркестър, а на плейбек. Вижте им само Новогодишните програми на Сърбите,колко оркестри и музиканти и певци. Много сме далеч от тях по стандарт на забавление и добра музика,и то само жива.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35През 90-те се пееше много наживо, тогава мутрите не признаваха плейбека, това че сърбежите ни плюят, говори за това колко са комплексирани от нас :))) Те си живеят още в една изкуствена държава, създадена след ПСВ, наречена Югославия :))) Ако се погледнат сега колко са като територия, ще се окаже, че са по-малки от нас :))) Да се благодарят, че ние и унгарците не искаме да взимаме от тех, че ще стане страшно, съвсем ще намалеят :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Яка реклама :)))))))))))))) ей сега да не се надуете олемайко какъв примитивен народ е видяла тази жена !!!

31

Анонимен

преди 2 години

До 35 Изброй няколко поименно моля.

30

Анонимен

преди 2 години

До Срам Цар Киро беше цар с килограми злато още при социализма.

29

Анонимен

преди 2 години

Всъщност чалгата започна много преди демокрацията. "Камъните падат" беше хит още 1985та. Касета със сръбско вървеше по 10лв тогавашни пари. А в същото време бийтълс беше забранена музика. Първият и най-голям концерт на лепа брена е 8 месеца след тосор живков? Лъжливите дъртаци искат да кажат, че за 8 месеца са се появили чалгари ли?

28

Срам

преди 2 години

Това са усвоените пари от предприсъединителните фондове и Програмите за възстановяване !! Човешка трагедия е България смях и позор!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Има доста "ориенталски танцьорки" на помощи и пенсии. Пък вие си работете за точки и осигуровки.

26

Анонимен

преди 2 години

Те мутрите от онова време сега управляват държавата.Мога да ги изброя поименно.

25

Чети, чукча!

преди 2 години

Ясно пише за кого е пяла и кой й е давал пари. А този който е давал не са му от заплати. За радост пyкнa като куче.

24

Анонимен

преди 2 години

Винаги сме се държали с като свои със сърбежите, те винаги са ни плюели :))) Това се нарича комплекс за малоценност от техна страна :)) За плейбека не знам, може би се ползва когато некой не може да пее, аз не съм забелязал това в повечето български певици и певци, пеят си наживо хората :))) Хубавото е, че българите прогледнаха, че сърбетата само ни плюят и не ни мислят доброто, отсвириха ги един вид, видеха истината :)))

23

ПФУ

преди 2 години

Тия купчинки по 500 еврака са пари от кражби, далавери и убийства на мутраците дето изгориха животеца на обикновения българин 90-те години та чак до днес. Голяма далавера, че някакъв *** с 1 мозъчна клетка и ги е дал... Нормална жена би се почувствала като ***, а не като звезда в подобна ситуация... Кой колкото му стигне акъла да си прецени...

22

Пич

преди 2 години

Като си помисли човек какви простаци газят свещените земи на Орфей...

21

Георги

преди 2 години

В България е лесно да се правят много пари, ако човек поиска.

20

Експерт - дегустатор

преди 2 години

Все пак сръбските л*й*н* са по-стари и по-качествени от българските!