14

До 16

преди 2 години

Знай, че НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ИСКА ЛИЧНА КАРТА ЗА ПРОВЕРКА, ОСВЕН ПОЛИЦАЙ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ПРОВЕРЯВА ИЗВЪН ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО!!! НАУЧИ СИ ПРАВАТА!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Абе....... това не беше ли гранична зона?!? Ние сега държава ли сме или разграден двор? От 20 автобуса на денонощие да си вземат там 2ма 3ма доброволци и беж към Германия. В един автобус има около 40 места - 800 гърла на денонощие. За10 дена стават 1080. Еми.. Съжалявам. Ама МОИТЕ данъци предпочитам да отидат в някой дом за сираци или старчески дом. Здрави, прави - ами по една мотика да ви дадем поне да засеете нещо, бе. КОй ми sr@ в гащите се получава? Ми вие си го сготвихте - сърбайте сега!

12

До 14

преди 2 години

Малийй, ти къде видя " папата, облечен в злато"??????

11

Анонимен

преди 2 години

Троловете са станали много ранобудни

10

Анонимен

преди 2 години

Пращайте ги обратно, не са желани тук.

9

Глупави сме

преди 2 години

Вчера в групата "Помощ за Украинските бежанци" чета:"кажете как да организираме пътуването си от Киев до Варна,много се вълнувам е,за пръв път ще пътуваме в чужбина",това вече не са бежанци.Транспортират ги организирано срещу заплащане украински фирми и ги натрисат на нас ,като рекламират безплатни хотели и храна.

8

До: 11

преди 2 години

Не знаех, че Путин бил американски агент?

7

Анонимен

преди 2 години

На мен ми трябват доброволци да измажем къщата

6

мизерници

преди 2 години

пътувах с мой приятел от германия , върнахме се през тази корумпирана дупка дуранкулак през 2019. на въпросната гранцица, нямаше винетки, нито апарат да си купиш, и същите тези, сега много 'задъхани от работа' мюлюционери ни казаха да си купим от бензиностанцията в селото след 1км, което и направихме. пред месец, моят познат му връчиха глоба, че карал без винетка 1 км от това гкпп до бензиностанцията. първо ни казаха да си купим, а след това тайно са ни снимали! грам не ми дреме за проблемите им

5

Анонимен

преди 2 години

А къде отиде пропагандата как надъхани украинки и малки момиченца приготвят коктейли ***?Да се връщат да се бият за родината си!Аа, извинете, те мъжете им вече масово са започнали да се предават, защото клоунът не можа да им осигури боеприпаси и вече имаше прощални писма на нацисти във медиите.Киро да спре да ни набутва нацистките жени и деца.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам богатите укри дето са тук с бмвтата, мерцедесите и кайените да плащат по 40 лева на ден за техните сънарододници. Така е правилно.

3

никиии

преди 2 години

Ше чакат бе, ние как чакаме с часове на сръбско-унгарската граница...

2

Анонимен

преди 2 години

Мерси.

1

Анонимен

преди 2 години

А нЕма нужда