34

До 38

преди 2 години

Не е вярно! Българите сме изключително толерантен народ. Проблемът е, че тук ги настаняват в хотели, а не в лагери като в другите страни и неясно защо те пазаруват като луди в моловете ни. Те се държат като туристи, а не като хора, които бягат от война. А това отвращава, защото е доказателство за нисък морал и неуважение към държавата, която ги е приела. Очевидно те нямат нужда от нашата помощ

33

мак

преди 2 години

Все едно им се казва елате, ще се справим. Все едно чувам Меркел. Цялото население ще пуснете ли? Та те ще идват непрекъснато, като знаят, как са приемани.

32

MONAD

преди 2 години

Украинците ще получат тук същото отношение което получават българите в Украйна.

31

Анонимен

преди 2 години

Украинците вече са почти на равно с българите живеещи в София. Други държави не приемат ли бежанци?! В Парадайс онзи ден не можах да стигна до пробните на магазин. вътре беше пълно с украинки, гримирани, наконтени..все едно тази война не се отнася за тях. как е възможно това?! Мъжа ти, брат ти или братовчед ти да е на фронта и всеки момент може да умре и ти си в мола наконтена. Извинявайте, но аз тази нация не ги разбирам! Те не са като нас!

30

Анонимен

преди 2 години

до 567 И от какви бомби бягат тия? А, на бас, че бомба не са виждали в живота си. Истинските потърпевши никъде не бягат. Най-много при роднините си в Русия.

29

Анонимен

преди 2 години

Да се организират беженски лагери, както са сирийските и авганистански бежеанци. Тези какво са се ширнари из България, като че им е бащиния. протести правят, знамена развяват, и българското свалиха. Ние нямамаме полотици а някви продажни тъ - па ,,, ци.

28

567

преди 2 години

Леле, колко озлобени хора има в коментарите. Разбирам, че бедният човек се озлобява по-лесно, но вместо да плюете по хора бягащи от бомби, помислете какво да направите да подобрите своя, явно мизерен, живот.

27

Анонимен

преди 2 години

Да давам нощни дежурства, заради тия....и аз не знам как да ги нарека? Вие добре ли сте? По селата има достатъчно изоставени старци, които няма кой да погледне.

26

До 24

преди 2 години

Никой не им завижда. Просто, когато някой остане без средства за препитание, продава негово имущество. Да си продадат колите и ще имат пари за една година в България. Те обаче не го правят, защото държавата ги издържа. Държавите издържат единствено социално слабите. И тези от укрите, които не са такива, следва да се грижат сами за себе си, както всички други в Бг, без значение какви са. Това е. Не е завист, а справедливост.

25

НЕ ТРИЙ МАААААААА

преди 2 години

КОЙТО ГИ Е КАНИЛ В БГ ТОЙ ДА ГИ ХРАНИ ЗА НЕГОВА СМЕТКА!!!!

24

Хах

преди 2 години

Мобилизирайте всички, които се съгласиха да се приемат тези бежанци! Нека да ги настанят по домовете си, да ги хранят и да ги издържат като са приели да дойдат.

23

Анонимен

преди 2 години

Преди малко гледах клип за един бежанец в Италия със скъп лексус,оказал се общински съветник от провинцията на Украйна,във наборна възраст,но избягал плъха с кинтите,които е свил. Бедния народ остана там във войната,а тук бягат богатите.

22

Анонимен

преди 2 години

Вчера тегли Кирчо нов заем за украинците. Познайте кой ще го изплаща.

21

Анонимен

преди 2 години

Ох аи стига глупости. Тези не са бежанци. Оставете ги да си ходят където искат

20

факт

преди 2 години

Цяла Европа е пропищяла от наци Украйнци бежанци, хората са в ужас.

19

Четете,бе хора

преди 2 години

В Германия са на палатки,дават им HERZ 4,ама никой не им дава безплатно квартири и работа.Там само на свободен наем,но кризата за жилища е голяма,заради предишните "бежанци",дето ги посрещаха с мечета.

18

Анонимен

преди 2 години

Завиждате им,че имали скъпи коли.Когато бягаш от война,правиш го с каквото имаш.Колите не могат да ги спасят от бомбите.Тук те получават сигурност.Казвам го на завистливите дебели глави,нещастни в своето битие,некадърни да си го подобрят сами.

17

до 18

преди 2 години

Робата на Папата е обшита в злато... Папската корона е от злато. И онова бастунче също е златно и има еди колко си карата рубин *това е скъпоценен камък* на него. Не ми пука за мнението към комента си, защото не съм аз - ама аре малко по-сериозно. Най богатата държава в света е Ватикана.... Що Папата носил злато... Ами защото жълтото се смята за божествен цвят и златото е благороден метал. Дано ти е станало ясно и ти пожелавам лек ден!

16

Българка

преди 2 години

Разграден двор! Точно от западна Украйна нацитата се мъкнат на безплатна софра. Хората от източна Украйна, държани по мазетата от азовците, никой не ги мисли! Те и БМВ-та нямат, де.

15

инженер

преди 2 години

а ние не можем да вземем детски за детето защото сме с високи доходи па и винетката ми е задължителна