54

Nnnn

преди 2 години

Колкото украинци са дошле стига. Повече няма нужда. Иначе ще ни превземат отвътре.Доброволците да се прибират. В западна украйна няма война. Ама те най много от там бягат.

53

Ганю

преди 2 години

По добре украинци да ви оправят слибия генофонд че сте измираща нация

52

Анонимен

преди 2 години

Темата е да се помогне на българите от БЧК, наште пак за хотели говорят. Ами да ги настанят по къщите ви, като не давате да са в хотели, м? Ни така, ни така. Бежанците влизат- с нас ли без нас. Колкото бързо се махне граничното струпване, толкова по-добре за българите. Помогнете на БЧК, не на украинците.

51

Анонимен

преди 2 години

До А сега де Стига завистливи. Хотелите не плащаш от джоба си. *** да помогнеш на пункта да им се обработят по-бързо документите, за да няма струпване по границата. че разни бандити това чакат - да минат между капките и да влязат тук. По-полезен ще си на българите от БЧК на място, а не от онлайн платформата.

50

Анонимен

преди 2 години

До Гошо За да ги "набуташ", както казваш някъде, драги Гошо, първо трябва да им обработиш документите. За което БЧК те моли за помощ, не украинците те молят. За украинците е по-изгодно да ги пуснат на юруш - по твоята логика. БЧК е донякъде и възспиращ орган - не пуска всеки. Голяма част от бежанците не остават в България. Колкото по-бързо минат и заминат, по-добре. Но затова трябва да се помогне на БЧК. Стани от дивана и *** на място да видиш за какво става въпрос, а не да се изказваш умно.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Западни граждани нямат право да работят на нашите пропусквателни пунктове. Не говори глупости.

48

Анонимен

преди 2 години

Българският червен кръст е хуманитарна организация. Тя не е виновна, че има война и бежанци. Помагайки на хората от Червения кръст означава, че по-бързо ще бъдат обработени опашките, т.е. помощта е за бълтарите, които работят по тези пунктове. Иначе ще настъпи хаос по пътищата около границата и може да попаднат чужденци, които не са за тук. Какво лошо има, че тези хора, българи при това, молят да им се помогне. Това не е помощ за бежанците, те така и така влизат, а помощ за нашите.

47

Гошо

преди 2 години

Какво ревете за тия Заради тях стана тая скъпотия и неразбория ,я ги набутайте по разни селски изоставени у-ща да по умуват някой и друг ден

46

А сега де

преди 2 години

Като спрат да приемат в хотелите бежанци и ги натирят по запустелите пионерски и профсъюзни лагери ,афтобусите ще спрат да идват на Дуранкулак.

45

Анонимен

преди 2 години

Западните НПОта с какво са помогнали. Фрашкани са с пари но ги дават само за антируски риторики.

44

Анонимен

преди 2 години

Това ще са им на морските ни хотелиери ''туристите'' през лятото.Да са им честити.

43

Анонимен

преди 2 години

Защо западните посолства и на Америка не помогнат в ситуацията. Един пакет с храна дали ли са Запада.

42

Анонимен

преди 2 години

Байдън да ги посреща и да си вземе и сирийците и афганистанците. Само пали и бяга. Пожелавам му война между Мексико и колумбия и да се напълни с латино бежанци

41

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън се разходи из Киев демонстративно за какви бежанци говорите

40

Анонимен

преди 2 години

Нали Борис Джонсън се разходи из Киев. Там всичко е нормално. Що не си седят там а? Бежанци ли? Поредните емигрантида търсят безплатното

39

Анонимен

преди 2 години

Америка велика Британия Канада Австралия и нова Зеландия както и Япония защо не приемат бежанци. Мустафа да отговори моля

38

Анонимен

преди 2 години

Когато има шибнато видео не ми се отваря нищо нито статията нито коментарите

37

Продажни политици

преди 2 години

Бежанци са в първата държава до техните граници,където няма военни действия. България не е от тях. Ние сме разграден двор и те го знаят и си разиграват коня, а ние се свиваме да не ни настъпи.

36

мак

преди 2 години

До До 38. Може и да имат нужда от помощ, но чак такава каквато им се предоставя не само в България? Направо е неморално да загърбиш собствените хора в нужда, а за тях пълен пансион и то безплатно. Помощ разбирам храна, покрив над главата, но не хотел, това вече е прекалено, и елементарно мед. обслужване. И уговорка, че са тук временно. И нищо друго. Другото е истерия и слагачество. Взех да се повтарям, сори.

35

БЧКто

преди 2 години

Търсим доброволци нощна смяна за миене на предни стъкла на украински джипове и лимузини.Също така за раздаване на флаери с 5 звездни хотели за настаняване.