7

Анонимен

преди 2 години

От това ще стане прекрасен летен лагер, но когато някой богат го купи... целият район е с потенциал, ама за богатите. Директор, кмет - не могат да решат проблема, защото няма достатъчно деца. Но ако се купи от някой с възможности и идеи ще е различно.

6

Мас,,, турбанова

преди 2 години

Тя цала та държава е във това състояниеСнимката добре. изобразява истинскоЛице на. нашата мила. родина

5

Анонимен

преди 2 години

Така е драги ми журналисти,.като ви помпат с колосални суми и вие се правите на... така ще е.Училища разбити детски градини и те .Правите се ,че не веждитате как живее българския народ пачките запушват устин .Нямаме ни армия ни полиция ни лекари ни болници ни развитие ни селскостопанство ни животновъдство .Но споко то винаги се връща ядете ГМО дишате миризмите на самолетите вечно щастие няма

4

Я една

преди 2 години

Проверка на ДЕректорката!!! Как се харчат пари, на какви цени и на коя фирма?

3

Анонимен

преди 2 години

Просто няма как навсякъде всичко да е модерно обновено, няма толкова ресурс, плюс това хората предпочитат лесното ида избягат от родните си места вместо да се борят с живота и каквото стане. Поне природата ще си прибере своето..

2

Д-р Исня

преди 2 години

Тук няма война, а прилича на днешна Украйна. Сърбия 1998 година. Двама американски пилоти минават над българското въздушно пространство: " - Бентън, тук пуснахме ли?" " - Не, то тук си е така попринцип."

1

Анонимен

преди 2 години

И да има и да няма деца, явно ни е трудно всичко! То щом в столицата положението е зле, тези от селата само могат да се преселят към града.