21

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си много *** и алчен да си дадеш имота на тия нагли екскурзианти !! Само Възраждане са с акъла си в парламента, всички останали са на американска хранилка, но не мислят че това някой ден ще рефлектира върху децата им.

20

Анонимен

преди 2 години

Не съм останал с добро впечатление досега от тези бежанци,изглеждат доста заможни и заядливи,доколкото чувам са и нагли,не ми харесва,че държавата ни се грижи за тях по-добре отколкото за нас.Всичко това ме насочва да симпатизирам на възраждане,въпреки,че бият на националисти.Просто те май са единствените,които търсят народния интерес

19

Анонимен

преди 2 години

До ИванОще по-малко да купуват недвижими имоти. На чужденци трябва да се забрани купуването на имоти и земеделска земя.

18

Пешо

преди 2 години

Това не са бедните украинци и поради това така. Бедните украинци не могат да мръднат от местоживеенето си, а тия пристигат със скъпите си коли. Как да не ти е драго да им одереш кожите. А пък младите им мъже, за да избягат се откупуват от гранична полиция срещу 5 000 евро, за да не попаднат в общата мобилизация. Така върви и граничния бизнес.

17

Гост

преди 2 години

Варненци са много алчни и стиснати. Заведенията им фалират, имоти не купуват, жените им по месеци не пускат да излизат, за кафе се стискат. Нищо не им върви толко са скъперници.

16

ЦСКАр

преди 2 години

Тва са хора бягащи от война. Европейци са, братски народ са. Длъжни сме да помогнем както на арменците преди 100 години. Не са Манггали за разлика от некой бедни другарски душички в тоя форум...

15

Иван

преди 2 години

По принцип нито украинци , нито руснаци ни трябват. Голяма напаст са. Изключително нахални и неприятни. Да им помогнем временно, но в никакъв, ама абсолютно никакъв случай не трябва да остават тук.

14

az

преди 2 години

Ако войната не ги довърши , могат да разчитат на нас Българите! Ние ще ги довършим.

13

Анонимен

преди 2 години

Да очакваме ли сблъсъци по българското Черноморие между украйнци и руснаци,защото е пълно с тях.Да не пренесат войната у нас с това нашествие.

12

Иван

преди 2 години

В Австрия и Германия - 3 депозита (3 месечни наема) + 12 месеца минимален срок на договора. А какви са тези украинци , които искат луксозни жилища? Те от война ли бягат или на почивка са дошли? Ако са на почивка - цени като за курортисти. Но май друго искат те. А имотите около Морската градина не са ли едни от сравнително скъпите и централни имоти? Защо не отидат да живеят по кварталите - там апартаменти ново строителство има бол.

11

мак

преди 2 години

Докато границите са отворени ще е така.

10

Ко

преди 2 години

В Белгия е по три депозита и тримесечно предизвестие. Първите три години нямаш право да напускаш, освен ако не искаш да плащаш за всеки месец до трета година. При нас е свобода.

9

Истина

преди 2 години

Колко неморален,безчовечен, беззаконен безсъвестен и корумпиран -дяволски зъл трябва да е някой, ако се възползва от страданието и безизходицата на невинни жертви на война и не само не им помага безвъзмездно както правят Божиите праведни хора,но им вземат дори двойно и само за изгода и припяват на измамната пропаганда на агресора,за да извинят собствените си нечестиви дела.Дано такива злодеи да не се правят на християни и не се заблуждават като терористи че отиват към рая

8

адв. Кюмюнджиев

преди 2 години

Със законите в полза на украинците които се въвеждат ежедневно от нашетопродажно правителство, ще стане така че и по 5 депозита да взимат от тяхлакомите и глупави собственици, те в крайна сметка ще останат . . .прецаканите !Прават ли си сметка че ако настаняват майки с деца, както са болшинството оттези които търсят жилища, утре ще могат да ги изгонят от жилището си единствено . . .чрез СЪД !Така че парите които вземат днес от тях, утре ще им "излязат" през носа !

7

Анонимен

преди 2 години

и какво, те са за ток и вода и чистачка и асансьор,плаща се да изразходен ток 2 месеца назад.а самият наем?влизат ползват,цапат,а дали ще платят .никой не знае...само искат..дай завивки,дай.телевизор.ама чакай..ти как наемаше апарт.то с телевизор и завивки ,наемът е друг..страшно са нахални.

6

Анонимен

преди 2 години

В Камчия летният лагер на руснаците там да ги пратят

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Тия 40 лева на човек по хотелите кой ги плаща ве, аланколу?! Аз и ти ги плащаме. Егати безмозъч ното си.

4

Анонимен

преди 2 години

При среден наем за Варна от 500 лева, тия 1000 лева депозит наемодателите няма да ги оправят. Нито за щетите по апартаментите, нито за сметките. Изводът - ако не искате проблеми не взимайте укри за наематели.

3

Анонимен

преди 2 години

При руснаци е друго . МВР ги подкрепя и мижи. Затова руснака драпа да е в България. Украйнците са с джобни пари са беззащитни

2

Натовеца

преди 2 години

Варна падна под укропска окупация ,настъпват украинските колнони към другите градове,защитавайте отечеството слава България ,слва на Българските герои ,смърт на врага :) Окупанти вън!