8

не ми е ясно

преди 2 години

Какви правомощия имат тия от БАБХ!?

7

Анонимен

преди 2 години

Инспектор агне купува ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Като всеки инспектор - нещо под масата и ще се приберат доволни за празниците

5

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли неможете да сложите нещо българско на снимката?! В България няма великденски зайци! Престанете да показвате и рекламирате безкултурие! (Култура означава граница, норма. Последните десетилетия всичко е за продан. "Вън терговците от храма!")

4

Анонимен

преди 2 години

Заповядайте на шуменският съботен битак! Можете да продавате каквото си искате захарни изделия и дъвки с изтекъл срок на годност, палачинки, месо, колбаси, маслини в легени банички и много други! Даже да има жалби в БАБХ, след проверка отговарят че това не е вярно.

3

перко

преди 2 години

А СЛАДКАРНИЦАТА НА ЛИНДА ЩЕ БЪД ЛИ ПРОВЕРЕНА??? ? 5ОЛВ. КОЗУНАК НЕ ЕЛИ СПЕКУЛА??? ?

2

Komandante

преди 2 години

Знаете ли ,че съпругът на депутатката от Партия *** Михайлова , (Стара Загора ) е във изключително близки бизнес отношения с изявени престъпници в Града !!! Такива са например - лице осъждано за опит за двойно убийство , залавян със 7 килограма хероин с инициали Н.М , друго лице от неговото приятелско обкръжение беше и известният С . И застрелян преди около година ...... Съпругът на "депутатката " е с инициали В.Н препитава се като карикатурист , работи няколко месеца в годината !!!

1

мда

преди 2 години

ше напълнят торбичките и пликчетата :)