13

Анонимен

преди 2 години

Вместо да са по-ниски от земята, вместо да целуват ръка на българите, че ги спасихме от руските бомбии сигурна смърт, те наглеят, беснеят и тровят с арогантността си. Същите са като нашите македонци - неблагодарно непризнателно племе. Путин хубаво ги мачка.

12

....

преди 2 години

Други държави са приели милиони емигранти от Украйна а вие започнахте вече да ревете като вдовица за кочан, егати и ненормалните хора.

11

пияница мистик

преди 2 години

До Бай Димо === Ахахахахахаха :))) Стига си писал глупости бе, фантазьор :))) Как не ви трият измишльотините *** не знам. Вчера бях в ЛИДЛ да си купя пудинг, че много го обичам и на две от касите имаше рускоговорящи млади жени. И двете бяха много красиви, но не знам украинки ли бяха или рускини. Платиха си жените като всички и си тръгнаха. По ресторантите и барчетата също се навъдиха рускоговорящи жени предимно, ама всичко си плащат. Стига с тези комунистически пропаганди

10

София

преди 2 години

Аз лично ако притежавам втори имот, никога не бих го дал на украйнци. Особено в тези времена, когато все повече и повече излизат новини, че се държат нагло, не плащат сметки и т.н. Утре ще ти навърти ток и вода за 5к лв, кой трябва да я плати тая сметка? Или ще ти съсипе обзавеждане, електроуреди, нещо? Не, не, да си ходят в Киев и да си наемат имоти там и да не си плащат по тамошните магазини и бензиностанции.

9

Анонимен

преди 2 години

Почнахте ли да Го ядете ''по украински"??? хаха още не се е започнало! Чакаите да доидат всичките им бедняци прошляци и ***. Хем ще ви крадат по улиците хем ще ви бият и т.н. А когато пристигнат и онези дето Зеленския пусна о затворите ......не ми се мисли ама душа да ви е яка

8

Анонимен

преди 2 години

До Бай ДимоНищо още не сте видели... Те първа чакай шоу... Бачкал съм с укр... няма такава ***...По-смело взимайте знамената на украйна и ревете по площадите, да идват в България...)))Към октомври съвсем друга песен ще стане...

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си *** за пуснеш украински наематели в имота си,единственият начин е предплата за минимум от шест месеца !

6

До 5

преди 2 години

И те като македонците,на чист руски ти обясняват че не са руснаци,като македонеца на български с диалект че не е българин и колко много ни мрази.

5

Анонимен

преди 2 години

Важното е че няма натиск върху пазара на труда. Няма украинки, които да искат да работят в България.

4

Анонимен

преди 2 години

Определено във Варна има много украинци.По центъра се чува предимно руска реч.Напливът към града е огромен.

3

Бай Димо

преди 2 години

В центъра на Бургас пред ДСК банка, на пешеходната алея! Спрял си нашия и хич не му дреме! В ресторанти и дискотеки ядат и пият мъжката без да плащат!! Много сънародници се оплакват вече!По бензиностанциите зареждат до горе без да плащат, в "Кауфланд" пълни количката и вика "Я украйно"!! Безплатно лечение и лекарства и още куп привилегии! Някой проверява ли ги тея украинци на влизане в България?Какво става тука, пълно безредие. Ай сиктир ве!!! Каква е тази бащиния!! Стига с тази дискриминация!! Ако българи правят така ще бъдат глобявани, арестувани и късани от проверки!!! Ние къде сме

2

Дякой Игнатий

преди 2 години

Укри! Мръсни отвратителни Укри - не плащат, крадат, паразитират на гърба на народа! Никакво уважение към страната, която ги спасява от бомбите!НАРОДЕ ..... !!!

1

Komandante

преди 2 години

Знаете ли ,че съпругът на депутатката от Партия *** Михайлова , (Стара Загора ) е във изключително близки бизнес отношения с изявени престъпници в Града !!! Такива са например - лице осъждано за опит за двойно убийство , залавян със 7 килограма хероин с инициали Н.М , друго лице от неговото приятелско обкръжение беше и известният С . И застрелян преди около година ...... Съпругът на "депутатката " е със инициали В . Н , работи като гастролиращ , Карикатурист няколко месеца в годината.