33

gergi

преди 2 години

Брей бежанци с пари за закупуване на жилища .....

32

мак

преди 2 години

Ще кажа нещо банално, но вече ме е яд на всичко това. Много е га..дно, слагаческо и лицемерно, че за тях държавата веднага намери пари, места за настаняване и въобще даде всякаква помощ без затруднение. За лечение на болни, за възстановяване след наводнения или градушки все се ослушва, все няма пари и засегнатите са принудени да молят хората за помощ. А гостоприемнтие българи да бяха помислили овреме, щом смятат, че гостите могат всеки момент да духнат без да се разплатят.

31

Анонимен

преди 2 години

Да се махат

30

Юхуу

преди 2 години

В Сливен работодател обяви 300 работни места с осигурен хотел за бежанците.Познайте ,колко се съгласиха да работят,точно-0.

29

754

преди 2 години

Групата във ФБ е Помощ за украинските бежанци,там има интересни неща и съвети в кой хотел ,как е.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 точно за него става въпросВиж ... бежанцы в болгарии!

27

Беж лиске

преди 2 години

Тези жени с деца ще останат дълги години в България, ако не завинаги. Украйна ще загуби още територии и ще остане в замразен конфликт с Русия за десетилетия!Защо да се връщат-да им вземат момчетата и да ги пратят да умират в бой с "***" ли! Без скорошен тотален мирен договор по вкус на руснаците, поне още 10 млн. украинци ще се изнесат от Украйна - не само заради несигурността от войната, но и заради икономическата несигурност. Кой разпъва сергия на улица, където се стреля и от двете страни!

26

Хмм...

преди 2 години

Украинците идващи у нас в голямата си част не са никакви бежанци. Те идват и се настаняват в хотели или къщи за гости, като се държат не като страдащи хора,а като наглеци с претенции , все едно са на пет звезден хотел и не са получили подобаващо обслужване и внимание.

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАе човек... Те имат цяла група в един месенджър (6-7 хил. човека) и си дават съвети къде хранели по-добре и че ако почнели да бачкат, нямало да има помощи и платен хотел... Хвалят се как хубаво хранели, даже снимки си правяат на порциона и т.н. ... В Тубата има и видеа...Това се намира лесно (даже групата), сам може да провериш

24

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикЕвропа помощи отпуска, не България ))) Ние сме Латинска Америка )))*** ти си супер ))) Така се смея ))) Пиши още ))) Страшно си забавен _)))

23

Анонимен

преди 2 години

Българчетата им плащаме масрафа.--//--хвърли поглед на скъсания си джоб и кажи честно, колко лева има вътре?

22

пияница мистик

преди 2 години

Значи да преговорим наученото за малко по-пp0стите дрогаре комунисти. България НИЩЕ НЕ ДАВА НА УКРАИНЦИТЕ!!! Запомнете го!. Европа отпуска помощи за тях. 40 лева на ден не се дават на ръка да си ги харчат както искат, а ги дават на БЪЛГАРИ, които им усигуряват подслон и храна. Има си специален сайт, който иска може да кандидатства там, да прибере украинци и да взима за всеки от тях по 40 лева на ден. Аман от пpoфани по тези форуми. Хем тъпyнгери на макс, хем дращят измислици :)))

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23Да бе прав си. Не плащам аз... ЕС плаща )))) Точно така е ))) Ей, *** ти да не си учил и ти в Харвард?)

20

sofeto

преди 2 години

България и българите в своята история винаги са давали прием и подслон на бежанци от народи подложени на избиване и гонения. Арменци, руснаци, евреи, гърци, власи, а днес и украинци!

19

жоро

преди 2 години

Всички говорят само на руски!!!Кьде им е украинската мова?Абсолютно нагли сьщества!!!

18

Joan

преди 2 години

Кой задължава собственика да отдава под наем на украинци? Или давате безвъзмездно имота и приютявате украински бежанци, майки с деца и инвалиди, или си го държите за български наематели с пари. Какъв е проблемът? Украинските бежанци не са част от имотния пазар, защото не разполагат със средства. Те са бежанци.

17

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикЕ щом тея двете жени са си платили... значи и онея 70-100 хил. бройки са читави... След твоя коментар наистина ми стана спокойно... Значи ако някой каже не плазщат?!Ще отговарям, абе едно момче от форума лично е видяло как 2 жени са си платили...Плащат...

16

Анонимен

преди 2 години

Бежанецът е гладен, беден, оръфан и одърпан. Нищо подобно не виждам във Варна и Бургас - едни скъпи коли, украинките загладили прически за по 100 лева, маникюрът изпънат, издокарани, наконтени, ядат тортички в скъпите заведения, хапват, пийват, животът е хубав бе! Българчетата им плащаме масрафа.

15

Анонимен

преди 2 години

Не пускайте украинци по домовете си, после не можете да ги изгоните, че имали права, а пари ще видите през крив макарон.

14

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Няма как да повлияят на пазара на наеми, защото те НЕ ПЛАЩАТ и изобщо не им е "интересно" да си наемат квартира. Като (и ако) свърши гювеча с безплатните хотели на морето, ще бият камшика към Германия, там има цели градчета за тях, където живеят и ги хранят без пари. Да повлияят на пазара на труда пък - това вече е съвсем смехотворно. С джипове за по 50-100 хилки, дали ще ги заинтересуват работни позиции с 1000-2000 лева заплата?...