53

Анонимен

преди 2 години

Защо се трие отново и отново коментарът ми , че звездите са м а м а

52

Анонимен

преди 2 години

Никой иначе не е задължен да помага на никого. Но реши ли да помогне е абсурдно да чака "да му целуват ръка", както беше написано по-долу.

51

Анонимен

преди 2 години

Кажи коя украинка ти отказа на мераците, та да ти олекне малко. Такава фанатична омраза и писане на едно и също дни наред не ще да е току тъй. Украинките били нагласени и с маникюр. А защо да не са. *** каза , че най-накрая и ти ще се добереш до жена като дойдат едни млади красавици изплашени. И ти само ще трябва да посочваш и да го играеш господаря , а тя послушната и благодарна . Тъй ли?Ама нещо не е станало точно така . Затова ли се пръскаш по шевовете?

50

Анонимен

преди 2 години

До 66 Точно така е. После да не се чудим на бясното поскъпване на храните - в цените им е калкулиран курортният кеф на придошлите укри.

49

Анонимен

преди 2 години

"Средства за издръжката им се намериха веднага, защото дойдоха от специален фонд на ЕС, предназначен за подпомагане в подобни ситуации."_____________ Ама че глупотевини. Средствата за издръжката им ги плащаме всички ние, защото са от българския бюджет. От някакви фондове на ЕС ще дойдат някакви пари, евентуално, може би - очаква се да са някъде около 30% от похарчените за т.нар. украински бежанци. Реално евро засега не е дошло.

48

Анонимен

преди 2 години

".Наемът се плаща предварително за съответния месец и се оставя депозит,който покрива евентуално неплатените сметки." - В чужбиина, може би. В БГ, където 80% нямат пари за баничка, се принуждаваш да ги пускаш масово без депозити.

47

Анонимен

преди 2 години

А в София какво е извинението, че навириха с по 10-15% цените от началото на войната?

46

Анонимен

преди 2 години

Коректното е да няма комисионна и за българския наемател. Украйнците са принципно обслужващ персонал по турция и вероятно ще зарежат квартирите при първа възможност. Само да попитам тези двуезични договори ще минат ли нотариус и как ще стане това? Без нотариална заверка договора е проформа.

45

Анонимен

преди 2 години

на свободен наем нормален за Варна подписах с 2 украинки.и почнаха да мрънкат :донес постелъчно бельо,донес телевизор. донес чиний тенджери,а бе чакайте бе това е жилище на своб.наем , не е апартамент с категория за краткосрочно наемане.единият месечен наем е 400лева,другият по 70лв на ден.ужасно нахални.да видим сега ще си платят ли наема.тока и водата.

44

Ямболия

преди 2 години

Да заповядат в ЯМБОЛ. Тук живеем хиляди години много етноси в разбирателство. Нямаме расизъм,като на някои места в България. Добре дошли украинци. Има достатъчно поминък и за вас.

43

Анонимен

преди 2 години

Целта е да се изтощи ЕС. Първо пандемия, сега война, бежанци...

42

Анонимен

преди 2 години

Страшни претенции имат. Нямало фритюрник, нямало сешуар по домовете. Чаршафите не били памучни. Това хора бягащи от война ли са, или дошли на почивка?

41

Анонимен

преди 2 години

На крадливите комунисти ще кажа ГГЗ. Ще си отглеждате укрите до второ пришествие.

40

Анонимен

преди 2 години

Най-много бежанци има във Варна и Бургас.

39

,"""&

преди 2 години

Пазарят зареждат гориво без да плащат.Защото били Украинци.А с какви коли са пристигнали на почивка.

38

Анонимен

преди 2 години

До Юхуу......Попаднах на фейсбук сайт Бесплатные отели в Болгарии для Украинцев! Безкоштовн готел в Болгар!. Няма лошо, нека им помагат, но като се зачете човек и прочете оплаквания, че не ги хранели достатъчно, пък те мислели, че българите готвели добре, пък къде бил по-луксозен хотела на морето, че да се местят и подобни капризи, ти става някак не добре. Та не се учудвам, че отказват да работят. Все пак до човек си е, имаше пост на руски, в който някаква дама точно за тия капризи ги критик

37

Анонимен

преди 2 години

Защо се плащат пари на мутролиерите, вместо да се дадат на бежанците от Украйна? Това само тука го има- сбъркана държава!

36

Анонимен

преди 2 години

Да но започва сезона нали се сещате че хотелиерите няма вечно да приемат бежанци.Тоест свикналите украинки на лукс по хотелите после ще искат същите условия някъде другаде.Така че трябва да се измисли нещо къде да се настаняват защото ще дойдат сигурно и много други бежанки.

35

Алекс

преди 2 години

Този не го знам какъв експерт е,но явно никога не е давал под наем или наемал жилище.Наемът се плаща предварително за съответния месец и се оставя депозит,който покрива евентуално неплатените сметки.

34

????

преди 2 години

Съгласен съм за хора бягащи от война.В Киев всичко работи,днес писаха и за Лвов.? Тогава не се връщат по домовете си ,а продължават да пристигат точно от там?Защо самите украинци от западната част не си приютиха бежанците от районите с военни действия.Украйна е огромна страна и на 1/10 от територията и има военни действия.