32

Анонимен

преди 2 години

В Монтана, миналия месец на един с културните особенности кучето захапа възрастна жена по сред бял ден в Парк Монтанезиум. Снимат собственика тои се смее, а тези полицаи от зоо полицията в Монтана никаде ги няма, само пари вземат да си клатят висулките.

31

Кучераст

преди 2 години

Всички хора да се приберат в приюти, за да не пречат на свободния живот на милите кученца!

30

Ама

преди 2 години

Защо нападате горкото кученце!Не я е ухапало по крака,а сигурно са се целували и нещо не му е харесало!

29

Всеки

преди 2 години

Трябва да носи отговорност за кучето си. Не някакви пробации, или две - три години. А да съдят собственика като за предумишлено убийство. И лечението да е за негова сметка , с имоти и пари. И да не признават разни прехвърляния на имоти и пари след датата на престъплението.

28

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега кучкарските фондации да платят.

27

славянин

преди 2 години

Собственика на кучето също трябва да остане без нос.........................................и без зъби!

26

морски

преди 2 години

Т. нар. държава нарочно не справа със пуснатите свободно опасни кучета, през целия крадлив Преход. И туристите го знаят, като и те си пускат кучетата без намордник поне.

25

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 16___Нали се знае, че 80% от народа ни е ***... То се вижда и от коментарите и лайковете !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Всяко куче бродещо безстопанствено, трябва да се отстрелва на място, иначе ще има още много пострадали хора като това момиче. А социопитите които защитават песовете да носят наказателна отговорност, за всяко нападание от техните любимци.

23

Кико

преди 2 години

Данък на кучкарите с който да се покрива сегашни и бъдещи злодейства.

22

Дарител

преди 2 години

Е не се научиха да дават Револют или друг начин по който банката няма да те одруса с огромна комисионна. Ако даря 10 лева ми взимат 1лев(10%) такса превод. ***.

21

До Уф

преди 2 години

Де да можеше някой търтей да плаща с.лични средства.У нас плащат тия, дето внасят данъци за заплатите на общинарите. ид-иотска работа - не в гората мечка да.ти отхапе носа, а в село,където хората мислели къща да купуват.

20

До асан

преди 2 години

Никъде не пише, че имат 200 бона за къща!!! А че й трябват още 200к за нос!

19

Уф

преди 2 години

Ако е нечие куче - да продава къщата и да плаща лечението. Ако е безпризорно общината да не се прави на ощипана и да плаща.

18

dakotabg

преди 2 години

Сега укритие,са приоритет...

17

Ами

преди 2 години

да плаща тоя,чието е кучето,какво ръсите пак нас?Или правителството,защото не е контролирало спазването на закона-големи кучета с каишка и намордник!То не са бежанци,то не са брътчеди,то не са сега укри...

16

Анонимен

преди 2 години

Какви 200 бона са къща в Кюстендилско! На мен ми предлагаха да купя една за 5 бона и ми се видяха много преди 15 години.

15

Анонимен

преди 2 години

Куче в селата в кюстендилско! Там такива огромни кучета съм виждал, че и мен ме хвана страх, а мен от кучета не ме е страх. Има вълци там, селата са обезлюдени и малко хора живеят и ако не са кучетата, вълците да са ги изяли. Кучето там пази къщата и двора, вкл. и на необитавани имоти и ако са гледали такава къща, не е неочаквано кучето да нападне.

14

Бьлгарин

преди 2 години

Не може тя е бьлгарка ние даваме пари само за украинските , сирииските , африканските и др видове бежанци

13

Сега куче-любителите

преди 2 години

да съберат пари за лечението и!!! И разните НПО за защита на животните! Кучето трябва да е на каишка, а агресивните породи с намордник! И дебелите им собственици вместо да ги затварят по апартаментите си, да ги изведат на разходка, като носят наказателна отговорност в случай на нападение над хора. А не да ги пускат безпризорно докато си ровят в смартфоните да си проверяват лайковете!За бездомните кучета - вижте как Румъния реши проблема!