44

Анонимен

преди 2 години

Просията да не би да има по-модерни самолети от Ф-16 ?

43

В музея

преди 2 години

До Край Просащианската касто се страхува от народа си и точно затова опресняване и обучение на запасняци не се прави от над 30 години. А иначе F-16 e с 4-5 години по-стар и като прототип ,и като масово въведен на въоръжение. Кат ги получим от САЩ направо може да ги пратим в музея.

42

ТЪп

преди 2 години

Защо купуваме пре-скъпи F16 - оръжия за нападение. Кой ще нападаме с 10 самолета, които ще бъдат свалени за минути? И после? Кой ще ни пази? С тези пари можеха да се купят много системи за противовъздушна отбрана. Защо се наливат малоумно български пари? Няма ли военни експерти, или имаме само подкупни чиновници?

41

Дядо Ваньо

преди 2 години

За новите платформи америка ни украде парите. Американофилчета искам си парите иначе Z

40

Анонимен

преди 2 години

Под секрет ще ви кажа, че тук тролят много укри. Откак е бежанската вълна, проукренските постове силно се увеличиха. Забележимо е. Но ще използвам случая пак да кажа-вън от моята Родина! Пръждосвайте се, ако някъде въобще ви пощат. Аз укренски знамена няма да вея, няма да викам слава украини, няма да ви гледам с насълзени очи. Нито руски знамена, нито афганистански, никакви чужди. Тук има място само за български знамена. Всеки да прави каквото иска, но да знае, че тук е България

39

до до дедо ви

преди 2 години

Чадо, ще ти го река Завоалиирано, а ти го разбирай както искаш - при Диктатурата има Ред и Дисциплина.

38

Анонимен

преди 2 години

Вън укрите от БГ и война няма да има!

37

Анонимен

преди 2 години

Армия е нужна на независима суверенна държава, каквато не сме. Независимата суверенна държава водена от елит, си поставя цели, създава концептуални геополитически варианти за постигане на тези цели, определя вероятните противници, по пътя към изпълнение на тези цели, и едва тогава се появява отговор на въпроса, какви по възможности и обем военни са нужни за защита на тези цели и постиженията им.Останалото е момчета си играят на война.

36

Анонимен

преди 2 години

До дедо ви .... а защо имахме всичко това преди 1989 г?! и армия и въоръжение! нали бкп са крадели всичко, а построиха болници, магистрали, заводи и комбинати, аец козлодуй с цели 6 шест реактора, летища, безплатни учене и здравеопазване, университети и училища и още много други .. или ще се окаже че всичко това е построено по времето на "окупацията" на СССР?!

35

Край

преди 2 години

За 8 самолета ние ще платим 2.7 милиарда лева. За толкова пари 95 хиляди български мъже можеше да минат военно обучение на стойност 30 000 лв. всяко. Вместо да имаме армия ние ще имаме 8 самолети за парада на гергьовден.

34

Войн

преди 2 години

Русияни Роже разчитаха на подобна техника и видяхме какво стана - старо желязо за претопяване.

33

дедо ви

преди 2 години

Наличието на ефективна и съвремена Армия зависи от няколко фактора: Първо: Пари. Второ: Численост и високо професионална подготовка на личния състав. Трето: съввремено и високо технологично въоръжение. И последно: Отново... Пари, мнооого Пари!!!! От първото и последното зависи всичко останало! -)))

32

Край

преди 2 години

При капитализма забогатях много - висок БВП, западни колици, плоски телевизори, банани на корем. ОБАЧЕ не можем да си позволим армия която да пази страната. 1989 над 200 адекватни за времето си самолета, над 2000 танка, 4 подводници иняколко десетки военни кораба. 30 г. по-късно 8 самолета на чертеж /модел 1974г./ 300 джипки мерцедес 1самолет спартан . Всичко останало е от времето на соца.Здраве да е - банани има на корем.

31

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Купувайте си руско и витнамско оръжие ----та който ви хване , все да ви бие като маче у дирек....ха,ха,хаааа....и да ви се радва!

30

Анонимен

преди 2 години

По-добре стари самолети от никакви.

29

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Единственно Руско,Китайско и Виетнамско въоръжение! Американски тенекий не желаем!

28

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 2 години

НАТО И САЩ ---НЯМА ДА ДАДАТ МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ НА ЕДИН НЕНАДЕЖДЕН И ПРОДАЖЕН СЪЮЗНИК , КАТО ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА И РУСОФИЛСКА БЪЛГАРИЯ!...ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ И НАИВНИ!

27

Анонимен

преди 2 години

Да не дава Господ да ни притрябва отбрана. Загиваме прави. А украинските бежанци от украйна, ще избягат на Антарктида. Те война не понасят, щото са миролюбиви. Ще си останем ние тук с платформите.

26

popa ot razgrad

преди 2 години

Макар че са модернизирани няколко пъти, платформата на F 16 е от 1974 година, т.е. отпреди почти 50 години...

25

Анонимен

преди 2 години

НЯМА НОВИ ОРЪЖИЯ ЗА НЕНАДЕЖДЕН СЪЮЗНИК!ЩОМ В ДАНС ИМА ШПИОНИ И В ПРЕЗИДЕНТСЪВЕТНИЦИ С НЕЗОКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ КОЙ ЩЕ ТИ ДАДЕ ДОПУСК ДО ВОЕННИ ТАЙНИ И ТЕХНОЛОГИИ!МУСТАФА СЕ УСМИХВА , НО ЗНАЕ КОЙ ПОСОЧИ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ПЕТОЛЪЧКИТЕ ПОД НАТОВСКИТЕ ПАГОНИ СА ЯСНИ,КАКТО И КРИМ !НАТО ЗНАЕ КОМУНИСТИТЕ СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВЕРНИ НА КРЕМЪЛ