175

бачкатор

преди 2 години

Русия нищо няма да плаща,защото ще си бетонира позициите ,а победителят може да прави каквото си поиска. Същото като тези дето въвеждат "демокрация"-Сащ бяха преди време..просто им свърши хегемонията!

174

Анонимен

преди 2 години

Тея Украйнците не знаят кво говорят.Отбласнали врага тепали го изгонили го от Киев нанесли му щети сега 600 мил.долара загуби .Тоя народ не в час прави са поляците даже и територии си искат

173

Алекс

преди 2 години

Щетите за Украйна са огромни,но след като изрита окупатора от територията си,Европа и САЩ ще помогнат за възстановяването на Украйна.Фашистка Русия ще плаща репарации.Украйна бързо ще се възстанови и ще стане модерна европейска държава.Русия ще бъде същото блато.

172

До 274

преди 2 години

Елементарна ти е гатанката и отговорът е ясен - украински гривни

171

онио

преди 2 години

Видиш ли Окра ,бегай с 200! От тях добро и благодарност няма да видиш-само мизерии и претенции!

170

Анонимен

преди 2 години

По всяка вероятност разрушенията за запада от санкциите които наложиха на Русия ще бъдат по-големи отколкото разрушенията и загубите на икономиката в Украйна. Да не забравяме, че Русия все още не е започнала да отвръща на санкциите и всичко тепърва предстои, а икономиката на ЕС и сега в колапс.

169

Решението

преди 2 години

Пълна капитулация.

168

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че Русия има ресурси, защото ще има с какво да си плаща всиччки причинени на Украйна разрушения и жертви - няма измъкване, има с какво да си плати и ще плати.

167

Анонимен

преди 2 години

То и за Рашистан са там някъде, с тенденция да се увеличат

166

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен - "Всички щети са на сметката на Путин". - ти ли ще му я представиш сметката?

165

бай работник

преди 2 години

Най-жестоките палчи и убийци в концлагерите са били Украинци.Дори нациските служители на SS са били отвртатени от техните зверски ексцесии!

164

Анонимен

преди 2 години

Всички щети са на сметката на Путин. Ако ти влезе бандит в дома, не си виновен ти, дори да си счупил скъпата ваза в главата му, докато се защитаваш.

163

Анонимен

преди 2 години

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Познайте каква ще бъде основната валута за търговията с продоволствия.

162

Анонимен

преди 2 години

Украйна не я мислете. След капитулацията и денацификацията матушка Русия отново ще я приеме и ще я храни, и в Украйна никог няма да гладуват и да студуват и винаги ще карат коли, а не колела. Да му мислят западноевропейците, там ги чака голяма мизерия.

161

дедо

преди 2 години

Ократа е много долно племе. За пари ще застрелят и майка си и баща си!

160

Анонимен

преди 2 години

Урсула vor den Leichen в България: Напомням - сега е време да започнем преговори за присъединяване на РСМ!

159

Анонимен

преди 2 години

600 милиарда... благодарение на природните си ресурси Русия ще успее да си изплати репарациите към Украйна за десетина години. Като начало, страната да зарочне да се възстановява чрез конфискуването на имуществото на руските милионери в чужбина.

158

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига лъжи, самите украинци си взриваха мостовете, жп линиите, минираха плажовете и какво ли не, за да не можели да дойдат руснаците. Руснаците им гърмяха летищата и военни поделения. Те сами си унищожиха страната.

157

Анонимен

преди 2 години

А колко са загубите на Сирия, Ирак, Египет..

156

Живко от Варна

преди 2 години

Хора, които съвсем умишлено настройват други хора против мен, така е защото някои хора искат аз да не се оправя в този живот !Искат да живея зле цял живот !Точно заради това настройват хора против мен !Тези хора са истински и алчни демони !Те нарочно твърдят, че аз съм болен, за да не ме искат хората!Всъщност не съм болен !