68

nqma.net

преди 11 месеца

Нищо ново под слънцето над България.

67

Тъжен факт

преди 11 месеца

Свидетели сме на тъжния факт - държавата ни вече не се нарича България , а Комиците и приятели !

66

Анонимен

преди 11 месеца

Тези хубосници е време да си ходят. Цялата държава се тресе от скандали а те си мислят за как да откраднат и малкото което е останало.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Засега коалицията се справя добре, въпреки, че някои хора не харесват Киро и Лорел, но трябва да останат до следващите избори. От ЕС и НАТО , не можем да излезем, защото това не е добре за България, нямаме нужда от турско-руска кула, нашето място е в Европа!

64

Случаен минувач

преди 11 месеца

Кириле, да не се окаже, че точно ти имаш интерес? Крадецът вика - дръжте крадеца. Ако овладееш БНБ чрез твоя кандидат, ще ти бъде много лесно да бъркаш вътре, да вадиш парички и да раздаваш на твоите хора... Ще станеш като Цветан Василев! Той просто бъркал в КТБ, щом някой приятел му поисквал пари, без да мисли кой ще ги връща. Ама БНБ е друго. Цялата държава ще фалира, ако БНБ свърши парите. БНБ не ти е бащиния, Кирее!

63

Анонимен

преди 11 месеца

Аман от цирковите номера на Тошко Африкански и Господаря му Слави Учиндолски. Има разследване и документи от журналисти за измамна схема с подписа на тяхното протеже. Събират некачествени отпадъци и после виновни журналистите и медиите.

62

шоу мъст гоу он

преди 11 месеца

Да ней Същия сигнал като срещу Митева ??Почеркът е един и същ.Това е мутра мразеща Слави и им праща смс си.ХАХАХАХАХ

61

Кой има интерес ли?

преди 11 месеца

Ами този който: 1/за 9 дни в края на 2021 изхарчи 9 МИЛИАРДА (крадеца ББ в края на всяка от 10год. НЕ Е ХАРЧИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 4 МИЛИАРДА);2/за 3месеца управление направи РЕЗЕРВА НА БНБ от 12 МИЛИАРДА НА 6 МИЛИАРДА и го доближи до САНИТАРНИЯ МИНИМУМ от 4,5 МИЛИАРДА;3/за 3 месеца смени Плана за възстановяване като 6 МИЛИАРДА даде директно на приятелите си Лорер Денков Василев а другите на приближени олигарси обслужващи ДРУГАРЯ ПУТИН. Славчо къде ти е достойнството да ЗАЩИТИШ КАРАМАНСКИ?Защо те е СТРАХ?

60

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 11 месеца

МУТРИТЕ НА ЧЕРЕПА СА НА ВЛАСТ - РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ......... ГЕШЕВ ИМ ПРЕЧИ...

59

Анонимен

преди 11 месеца

Абе от сутрин до вечер ни облъчват с тоя Петков ?!?! Отварям новините - Петков, включвам тв - Петков, пускам радиото - Петков. Абе ще ни докарате до психиатрията с тоз Петков, бре !!

58

МРЪСЕН НАРКОМАН

преди 11 месеца

ти ИМАШ ИНТЕРЕС

57

Nqkoi

преди 11 месеца

Киро Язовиро май ще стане Киро Смс-а!

56

Анонимен

преди 11 месеца

Празнодумец и лъжец

55

Анонимен

преди 11 месеца

До стоян //// ПП и НТН имат кандидати за шеф на БНБ. Герб твърдят, че и двамата не стават за тази длъжност защото нямат необходимата квалификация и опит. Така, че на Герб им е все тази кой от двамата нефелника ще стане шеф на БНБ. Виж на ПП-тата им е много важно да инсталират двой човек за шеф на БНБ за да прокарват без проблем далаверите и кражбите си. Това е истината, Стояне, дори да не ти харесва.

54

Анонимен

преди 11 месеца

...е как не си разбрал вече ,в Гугъл не пише ли ?

53

стоян

преди 11 месеца

Всичко идва от гербаджийскодепесарската шайка.Ясно е и на децата.

52

Мутри на Петков

преди 11 месеца

Интерес има другият кандидат, който е на ПП Подмяната. Той се казва Гюров и е с фалшива диплома, от някакъв измислен колеж, даже не е и легитимен университет. Това е причината да атакувате със заплахи за убийство и саморазправа Каримански.

51

Анонимен

преди 11 месеца

МИШКА МИШКА МИШКА Петков, ОСтавка !!!

50

До44

преди 11 месеца

Лошото е, че много хора гласувахме за тях, за да накажем Бойко. Въпреки, че знаехме, че това е губеща тактика.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Интерес имате ти Кокор, искате ваш човек за шеф на БНБ, за да ви прикрива грабежа който искате да устроите.