10

SWAN

преди 2 години

Аз консумирам глутен, извлечен от храни предназначени за неконсумиращи глутен ***! Интересни са следните два факта: 1 на всеки 300 човека има форма на глутеновата непоносимост - което е пренебрежимо малко за да му се обръща внимание, и 1 на всеки 10 човека има ЛАКТОЗНА непосносимост, но никой не ВИ пише за нея :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

език

преди 2 години

аз като изям един лимон, езикът ми става грапав и такъв го тегля на засукани булки. с езика съм добър, но трудно свиквам с мириса.

8

Зелена сделка

преди 2 години

Включва да се спре консумацията на месо, пшеница и ечемик. Добро начало на пропагандата е здравето и грижата за благото ни :)

7

....

преди 2 години

на овес. съм

6

Хипокрит

преди 2 години

Яденето е полезно за здравето.

5

До 4

преди 2 години

Аха, и продължителността на живота в древна Месопотамия е бил на половината на този от 21 век. Всеки човек е с уникален организъм , има хора с непоносимост към определени храни, но в древността са си казвали " Това е воля на боговете" ,когато деца са умирали.

4

Анонимен

преди 2 години

Глутенът е като ковида - вреден за наивните и полезен за тарикатите.

3

до анонимен 1

преди 2 години

хлябът е основното ястие на човека още от люлката на цивилизацията в месопотамия. именно заради хляба станахме толкова развити. стига с тези джендърски глупости, и без това опростяхме, децата 21 век не знаят какво е мотика и нива, като ние умрем и дойде тяхното време ще се върнем с 20000 години назад без наличието на хляб

2

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Моите баба и дядо на село си ядат хляб с глутен цял живот! По на 90 години са и са здрави като бикове....

1

Анонимен

преди 2 години

Глутенът е вреден за всички хора.И това не е някаква модерна щуротия от типа на веганството,но си има изследвания, които потвърждават този факт.