139

Станишката

преди 2 години

Добро Утро Циркаджии! И тоя цирк като Ковида ще трябва да изтърпим, накрая когато свърши представлението някои ще са се смяли на клоуните, други ще са възхитени от сложните циркови номера, трети ще са в ужас от някои опасни номера и падането на някой от трупите, ще има плачещи и за Слона Мой Приятел, но накрая всички ще трябва да заживеем отново е действителността, а нея си я правим ние и не е цвете за мирисане!

138

Слава на Украйна

преди 2 години

И още ще понасяте дивашки орди. Но много важно е Азатбек Омурбеков и възможно най-много убийци от неговата бригада да бъдат заловени живи, въпреки че командването им ги праща на самоубийствени мисии, за да се освободи от неудобни свидетели пред военния трибунал за престъпленията на руската армия и бункерния им фюрер.

137

Анонимен

преди 2 години

Тупин искаше за се из*ка в Украйна, ама забрави да си свали понталона преди това . Дементенстарец

136

Анонимен

преди 2 години

Русия е дълбоко разделена от години. Дъртите комунисти от сутрин до вечер си самопромиват мозъка с пропаганда през държавните телевизии, за разлика от поколения в 20-те и 30-те си години. Младите дори нямат телевизори и търсят активно истината, разрива е окончателен, руското общество е много болно и има много силна ненавист между хората. Ние сме много по-добре в това отношение, в пъти по-добре!

135

Анонимен

преди 2 години

Някакви илитерати пишат,че Украйна е нова държава. И това им е утехата,че рашистите избиват бебета и родилки и старци и ползват касетъчни бомби. Срамота.

134

Анонимен

преди 2 години

Русия не е загубила нито един войник. Тя губи само мародери. Русия няма армия. Има един башибозук и толкова. Факт.

133

До ,,,,Ясно е!

преди 2 години

В Укайна цивилни са само жените, децата и старците. С заповед, Зеленски задължи всички мъже от 18 до 60 годишна възраст да са войници и да не напускат бойните полета и Украйна. Без значение дали искат Украйна да е в НАТО или не. При това положение те не се броят за цивилни а и няма за тях мърдане. Под око са ако се опънат!

132

Анонимен

преди 2 години

Путинова Русия нагази яко с собствените си ла'*** и сега се чуди, как да се измъкне от тях. Лъжат за абсолютно всичко, защото всичко около предишния им начин на живот се срутва с всеки изминал ден... Т'ъпаците погубиха хиляди руснаци в тази война, а и бъдещето на поколения занапред...

131

Ясно е!

преди 2 години

"Абе има си неоспорим факт-Русия навлезе в Украина точка по въпроса!Ако беше обратното щях да съм за Русия и Путин,но не е"---- Ама не знаеш неоспоримата причина защо Русия нападна Украйна, нали? И никой не ти казва! Ето: Защото Украйна бе създадена като държава преди няколко години с условието да не прави постъпки за влизане в НАТО. Още преди Путин. С договор между САЩ , Британия, Русия и украински представители! Будапеща 1994г. А кой подведе Зеленски? И кой е виновен за войната?

130

Тодор Топалов

преди 2 години

До Веселинъ 711.. Ти в кой клас си бе ? Айде да играеш долу в блока.

129

Kemal

преди 2 години

Диктаторите никога не са свенили да изпращат чуждите деца на смърт. Докато техните са някъде в Швейцария. Ердоан правеше същото. И после утешава родителите с потупване по рамото и съболезнования.

128

Анонимен

преди 2 години

Безродни са русофилските ***, каква наглост и пълно отрицание прозира в опорките на дъртите русофилни еничари!

127

Отговор

преди 2 години

Нацистите са в Кремъл! И само сляп ,или платен *** може да твърди, че нашествениците и окупаторите в Украйна били "освободители"! Извратени мозъци колкото искаш!

126

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

125

Реалист

преди 2 години

В деня на победата, на 9-ти маай, ще празнуваме победата над нашествениците и окупаторите! Този път, окупаторите са ...Рашистката Федерация! Песков живеел в ..."дни на лъжи и фалшификации"??? Верно е , целият Кремъл е затънал в тези лъжи,щом обявиха, че който журналист спомене думата "война", го очаква от 5-15 години затвор..! Загинали били много войници, ам да не си помислите че било "война"???

124

Анонимен

преди 2 години

Значи оказва се, че Русия финансира не само партии (като Възраждане и Атака) и *** в България, а имат и широка мрежа от агенти и шпиони, които извършват, подслушване, проследяване, и дори сплашване на магистрати, и политици. Онзи ден са изпратили писмо със заплаха на прокурора работил върху шпионската мрежа на Русия. Въобще бля*довете се чувстват като у дома си. Митрофанова трябваше да бъде изгонена отдавна, а добре е да се помисли и върху скъсване дипломатически отношения с Русия.

123

До 147

преди 2 години

Печатна грешка или умишлено изтърва Възраждане - най-долната комунистическа прослойка. Даже Митрофанова не иска да си има работа с тях.

122

Ню-ню

преди 2 години

Ну, Путин, погоди!

121

Соня

преди 2 години

Русия е държавата,която непрекъснато е уличавана с престъпления и държавата която непрекъснато отрича.?!Е нема такава наглост

120

Анонимен

преди 2 години

Абе има си неоспорим факт-Русия навлезе в Украина точка по въпроса!Ако беше обратното щях да съм за Русия и Путин,но не е.Тези мантри,че имало фашисти тормозили били руснаците са кьорфишеци и не отговарят на истината.Защо?Ами колко дни война един нацист не показаха да са хванали руснаците.Само цивилни трепат и изнасилват.Ако се вземе ДНК от труповете ще се разбере и точно кои са го сторили,а не само снимки.Защото ето не признават снимките,въпреки,че ако са манипулирани има начин да се разбере.