159

България

преди 2 години

Този съссел до вчера ни обясняваше как били само стотина жертви.....

158

18 000 трупа и

преди 2 години

продължава да расте бройката......голЕма победа наВатникЪ.

157

СВОЙ

преди 2 години

Смелите Азовци използват като жив щит баби и деца!Големи Херои!Ако Руската армия нямаше за цел да пази мирноро населени,градът щеше да бъде сринат до основи за седмица и престъпниците с миши сърца от Азов и техните Английски и френски инструктори,щяха да бъдат неутрализирани!

156

Анонимен

преди 2 години

'' Митрофанова '' ........................ Какво иска всъщност Русия от България ? Русия иска - смяна на правителството избрано от народа с назначено от Кремъл марионетно правителство, назначаване от Кремъл на кървав, крадлив елит ... а който не е доволен - както оня ден в Мариупол, разгонване на недоволните с шокови гранати и истински куршуми. Ето за това се борят Възраждане и Атака, добре е да го помните!

155

Зозо

преди 2 години

Бой по руската проскубана, панаирджийска мечка! Много буряти от далечния изток и брадати чеченци от "Ахмак-сила" вече дадоха фира :)))))))))))))))))))))))))))))))

154

Анонимен

преди 2 години

До Не фен на Путин, бе пак не си разбрал историческите реалности. СССР тръгна по пътя на фалита още 1979, когато Китай отвори страната си за американски фабрики! Това са геоикономически реалности, които доведоха до реалния фалит на СССР, а по политпропагандните вестници пишеше, че някой си просто така решил да излезе от някъде си и бил предател, Горбачов имам предвид. Абе мислете бе момчета стари, стига геополитика, мисъл също трябва да има!

153

Анонимен

преди 2 години

давайте оръжия на украинците, ще отупат диваците, хулигани, нашественици!

152

Бай Гроздан

преди 2 години

Мир?Изглежда е само констатация и пак ще си продължат.За империите са важни целите и тяхната не прави изключение.

151

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Руснака ще блъсне баба си по стълбите и после ще и се кара закъде се е разбързала . Това е висша форма на наглост и безочие

150

Кики

преди 2 години

Ботокс , амфетамини и некадърни съветници и Вова докара матушка до катастрофа.Давай джудже до пълен разгром.

149

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 186-- "сложното произтича от факта, че Русия загуби Студената Война, но не призна загубата"--- Не! Загубата на Студената Война не е същото като загуба на Война! И не Русия я е загубила а СССР, който Русия разпусна без бой и съгласие. В този случай постави и условия. И договорености! Подписани! Не тя ги наруши, ако бъдем честни. Ако Запада и НАТО бяха оставили Русия на мира да си гние сама. Нито с Грузия, нито с Крим нито сега този ужас щеше да се случи. Ама глобалистите не мирясват.

148

194 ми мачкай но

преди 2 години

не може.

147

Първо но не и

преди 2 години

последно официално признание за значителните войнишки загуби.

146

188 в кое рушко дупе

преди 2 години

си правен от комшията?

145

Не пут на Фенин

преди 2 години

До Не фен на Путин.- А и тези които дават повече оръжия на Украйна само продължават разрушенията и жертвите в Украйна. Какво ли целят с това? Два братски народа да се избиват и намразват , а те да гледат от страни? А Путин си взе и сега още от каквото му трябва геополитически от Украйна. Моретата. И свърза Крим с Донбаз.

144

18 000 монголоидни

преди 2 години

рушкиФашизоиди няма нараняват невинни никога повече.....над много от тях ще расте слънчоглед, символа на Украйна.

143

Хубаво признание

преди 2 години

но колкоВатника в м0сковията гледат "Скай Нюз"....и до колкоКрепостника ще стигне новината, защото пропагандата на с0ловьоФ не спира 24/7.

142

Анонимен

преди 2 години

До не фен, сложното произтича от факта, че Русия загуби Студената Война, но не призна загубата. След падането на СССР и Завесата Русия трябваше да приеме всички условия на победителите и да спре всякакви опити за политическа и друга намеса около границите си, било то в Украйна, Грузия и Чечня. Трябваше да се стабилизира и развие, вместо това Русия ще загуби Студената Война втори път, този път доста по-зрелищно и в условията на същинска война!

141

Слава Россия

преди 2 години

НАТО вън от България!!

140

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 174- Путинова Русия и Путин и аз не ги тача, но в случая нещата са по-сложни. Нямаше да има държава Украйна, ако не бе решено с международен договор, че ще е неутрална. Само при това условие бе създадена неотдавна. Но глобалистите подкокоросаха марионетки като Зеленски. Това е основната причина за Крим и за сега. Фашистките полкове там са само допълнение към проблема. И са доказани като такива, потвърдено и от световните медии. При всеки такъв ход Русия взима повече стратегически територии.