179

Интересно

преди 2 години

Как ли ще живеят самите руски семейства , които са загубили мъжете си в тази война ? Дали ще екзалтирано крещят по Красная площадь " Слава Путину ! " ?

178

Анонимен

преди 2 години

Ами ще понесе и още десетки пъти по толкова. Чий го дирят там? Да се връщат при смахнатия си бащица и самозабравил се мужик ***.

177

Стойчо Стоев

преди 2 години

Песков тези военни престъпления не можете да ги отминете. Ти заедно с Путин, Лавров, Шойгу, Захарова, Конашенков, Герасимов, Патрушев и прочие и прочие и прочие ще носите персоналната отговорност.

176

тя

преди 2 години

На зверства са способни само украинците ,защото сме ги видели !

175

Анонимен

преди 2 години

Който нож вади, от нож умира! Нарушихте главния закон в Библията "Дръж се с другите, както искаш те да се държат с теб!". Бог ще ви накаже. 100 години тъмнина чака империята на злото! Да гниете всичките! Тези, които подкрепят *** Путин и тези, които ги е страх да му се опълчат! Историята няма да е снизходителна към свинщините ви!

174

Анонимен

преди 2 години

Ще понесе още много.

173

До змияра под №219

преди 2 години

За това ще ми е много кеф ако подобни *** /сквернословещи срещу Русия/,които са в боеспособна възраст, до няколко месеца ви отделятот "хранилката" на мама и тате, домашния компютър и мърлявите ви приятелки /ако въобще имате такива / и ви мобилизират.А след това ви изпратят "немили-недраги" като резервисти, да копаете траншеи и окопи под "град" от ракети и снаряди в околностите на Чернигов или Киев !Защото вие жалки дерибеи , не сте годни дори и да държите оръжие . . .

172

Анонимен

преди 2 години

Това е престъпна Инвазия в суверенна съседна държава! Русия се управлява от Военнопрестъпници! Никакви нацисти няма в Украйна, това е само измислен претекст Русия да нападне и да завоюва територии!

171

ЛЕСЯ УКРАИНКА...

преди 2 години

....ама Крим ни е на адска сгода ....

170

ТАКА Е ПИСКЛЬОВ....

преди 2 години

....У КРИМ ШЕ ИМА ОЩЕ ИЗНЕНАДИ....ХА,ХА,ХАААА....ПРИГОТВИ СЕ!

169

Анонимен

преди 2 години

Еми тука няма мъже . Как да има съд. Тука ревете цял ден неутралитет... само женчовци. А като има народ женчовци, има престъпници. Тояа е положението

168

До Пискльов

преди 2 години

Хей как върви блиц-криега? Кийв за два дни?

167

До 223

преди 2 години

Кратуната ти е промита до бистро.

166

У ДОНБАС и ЛУГАНСК..

преди 2 години

ШЕ ИМА СЕЧ НА РУСКИ КАРТУНИ.... ТАМ ВЕЧЕ НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ И ХУМАННИ СЪОБРАЖЕНИЯ!!!! ВСИЧКО ЗА ФРОНТА----ВСИЧКО ЗА СВОБОДАТА НА УКРАЙНА!!!!

165

Митко

преди 2 години

Айде - видя се силната руска армия - освен да стреля по цивилни и да изнасилва и краде перални и каквото докопа, друго не може. То тези руснаци, които могат да воюват, съвестта им не им дава да се бият и затова отказват. Истинските мъже не правят такива зверства, това е работа на пропаднали типове, които си заслужават съдбата. Чест и слава за Украйна!

164

Анонимен

преди 2 години

Последният век раша як бой яде и от Германия и от Украйна. Германците им избиха 25 млн, а украинците 25000 армия. Е те това се казва резил.

163

Анонимен

преди 2 години

Сега войната за Украйна става още по-лесна! Ще се води в Донбас и там може да трепат всичко на ред, както нацистките Раши в Буча, Харков, Борянка и .н. Раша загуби за втори път на бойното поле. Те са обратни на нас, на бойното поле ги бият, на документите победители

162

Анонимен

преди 2 години

В украйна няма цивилни, тия мъртвите по улиците са военни в цивилни дрехи. Според военните закони ако цивилен се разкарва по улиците и отказва да спре то той оказва съпротива, съответно не е цивилен и го отнася. Русия не стреля по цивилни.

161

Тепърва бройката

преди 2 години

ще се увеличава.

160

До Анонимен 204

преди 2 години

Ако народа знаеше, че Продължаваме Подмяната,ще са най-големите Американски ***,нямаше да съберат и 4 %.Изключения винаги има,такива като тебе с гладко мозъче,не можещо да види по надалеч от големият си корем,невиждащо,че България се управлява от Херо Мустафа.Пълна колониална държава!Ама не дай си Боже конфликта,да ескалира и Русия да удари Американските бази във България,ще си скубите косите ако загубите някой близък.