28

Анонимен

преди 2 години

Обвързването на рублата със златото вкарва в дълбок размисъл притежателите на хартиените изделия носещи името: евро, долар, франк и т.н.

27

и от GPS, и от GPS

преди 2 години

И от GPS да ги изключиме руснаците, и от GPS да го изключиме.

26

Европеец

преди 2 години

До ПроСтоТо. Ами това е проблемът де. Че не искаме да имаме нищо общо с империята на злото. А *** нагло, подло и зловещо нападна една суверенна държава, която не иска да живее повече по путински.

25

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Клошари и маргинали от всички страни, съединявайте се да свалим Зеленский с викове "ДолУ!" и "Ура Капейкину!" Не щем да ни спират социалните помощи заради капризите този укрофашист и да ни карат да работим, камо ли да учим! 8 клас - само срещу заплата. Долу фашизма, да живее анархо-фашизма! Законите се пишат от слаби нацистки държави, но с наш Костя България е силна руска монархия, кви закони, кви пет лева, да живее рублата! България на сто морета и на всички ледници! Да живей!

24

ПроСоТо

преди 2 години

До Европеец..вие-"цивилизования свят" просто не си живеете във вашия си -"цивилизован" свят ?..Защо се занимавате с русията,която била щяла да "ходи да пазарува в Китай" ?..Нали нито зависите от нея,нито се плашите от нея?!...Ами живуркайте си блажено в гейскатаси к о-ЧИНКА !..Какъв ви е проблема?

23

До 22

преди 2 години

Тц, фашистка Русия узорпират суверенна държава.

22

отец Нафърфорий

преди 2 години

До ПроСоТо - Да, те санкциите обединяват ,за туй и СССР го срутиха за 10 г . Сега ще е многократно по-зле .

21

Империя на злото

преди 2 години

До 13. Да бе, да, ще стане просто една голяма Северна Корея, ей тва ще стане.

20

SS

преди 2 години

Не ми пука за никого,но давате ли си сметка,че тези нови санкции ще се върнат като бумеранг и ще засегнат до някаква степен и нас ! НАКЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ ? ГОРИВАТА ЩЕ СКАЧАТ,С ТОВА И ЦЕНИТЕ НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ ,АКО СЕ ПОЯВИ И СТОКОВ ДЕФИЦИТ ! НЯКОЙ УМИШЛЕНО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕДИЗВИКА ИЗКУСТВЕН ГЛАД !

19

Истукан

преди 2 години

Всичко Путинско се наказва от първо до последно коляно.

18

Реалист

преди 2 години

До ууу. Хе-хе, сънуваш, събуди се. Е така от средата на миналия век сривахте и "гнилия" запад, а той си е все така богат, проспериращ и демократичен. А в клоаката на историята изтече Сесесере и соц лагерът.

17

Факт

преди 2 години

От 28 Март златен стандарт за руската рубла. 5000 рубли са равни на 1 грам злато.В България и на други места по света пълна тишина по този въпрос.

16

BBC

преди 2 години

" Русия е изключена от съвета на ООН по правата на човека. "

15

Анонимен

преди 2 години

Русия не воюва само срещу нацистите в украйна, воюва срещу почти целия свят. Русия срещу света. Пак няма да могат да я бият.

14

Европеец

преди 2 години

До ПроСтоТо. Ама да карат *** на каквото си искат. Да се самозадоволяват както и колкото искат. Ние, цивилизованият свят, просто не искаме да имаме нищо общо с тях. Да си стоят там изолирани в к.о.ч.и.н.а.т.а и ако искат да ходят да пазаруват в Китай и на почивка в Бангладеш. Не ни интересува.

13

Анонимен

преди 2 години

Заради елитите на Русия и Европа обикновените хора да плащат то това ще стане крайния потребител ще плати сметката, чиновниците не ги бърка техните заплати са огромни на фона на обикновените хора.

12

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било забавно, когато форумни, *** русофили се мислят за по-умни от западните лидери на държави, които разполагат с огромни екипи от експерти във всяка област на живота...

11

Анонимен

преди 2 години

Ние много добре знаем, че руските медии са на последно място по свобода на словото. Така, че само доказани *** гледат руски телевизии и им вярват!

10

Аз есмь царь

преди 2 години

Русия преживя и по-тежки времена. Още повече , че ще оцелеем. Страната ще се развива много по-бързо и ще стане напълно независима.

9

ПроСоТо

преди 2 години

много свирепо,нема що...Тия извеяници така и не могат да вденат,че поради характера на руската душевност, всички "санкции" само СПЛОТЯВАТ рашъните!!!..Както отбеляза един колега тук:-Тия /***/ са готови да карат само на чай и сухари,но да не предадат родината си...Ама от къде и толкова МАЛКО акълец у "световните величия" ?..