48

Тънка тел за Путин

преди 2 години

Изключване от Г-7 сега.

47

Анонимен

преди 2 години

Като гледам - скоро сибирската империйка ще стане по-бедна и от северна корея .

46

Мунчо

преди 2 години

Време е лилипутин да си ходи. После съд, затвор и т.н

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43. Кажи името на този, който ги принуждава. Не смееш. Нарича се Владимир Путин. Да спре войната вашия ***, бре, като искаш топло и светло! Ти пък сигур всеки ден се къпеш, маргинал нечи-стоплътен!

44

Анонимен

преди 2 години

Христо Христов е евнух от руско котило евнуси 4то поколение.

43

Сивия ястреб

преди 2 години

След победата на руските окупанти, Украйна ще има най силната армия в Европа. Това има значение!

42

Анонимен

преди 2 години

Смерч на агресора

41

ха така

преди 2 години

Нагъзиха руснаците яко

40

мак

преди 2 години

Ще се топлим със санкции. Ще ядем родни домати на корем. Оядените европаразити осъзнават, че ембаргото на горивата удря всички тези, които са зависими малко или много от тях, но им е все тая. И като постоянно въоръжават Украйна това няма де спре войната, но търговците ще печелят още и още, нали.

39

Да живee Украйна!

преди 2 години

Като човек на истината, категорично казвам, че изцяло подкрепям Украйна, нейния народ! Навремето един от моите роднини е бил председател на зем. стопанство в района на Полтова през 30 години на ХХ век. Когато говорите за Украйна, нека да забряваме какво е преживяла Украйна, Държава с благоприятни природоклиматични дадености, но ... там където са управлявали Сталин, руснаци. 25 000 000 умират от глад поради политиката на СССР ..! Нека да подкрепим Украйна в тези тежки моменти ..!

38

Анонимен

преди 2 години

Днес рублата се покачи спрямо долара с 4, 9%.

37

Аз

преди 2 години

Жалко за хората, но те си ги избраха.

36

Анонимен

преди 2 години

Ще има нова банкова система, видно е. Няма да има петродолари. ЕС ще увисне, защото чете морал" на всички, а сам не се вижда как е пропаднал като човешки материал.

35

Э

преди 2 години

Има интелигентни руснаци, но върхушката им трябва да се унищожи икономически и политически.

34

Bp

преди 2 години

Конфискувайте им парите от петрола, които им давайте в продължение на десителетия.

33

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ ! И НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА НИКОГО ОСВЕН НА СЕБЕ СИ ! СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ СЪДНИЯ ДЕН !!!

32

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше публикувано мнение на министъра на външните работи на Бразилия. Изказването му е, че 140 от 180 държави в ООН НЕ са подкрепили санкции срещу Русия и считат санкциите за насочени към тях. Видно е, че ще има нов финансов ред и нови светвни порядки. Да "изолираш" от себе си може да значи и ти да се затвориш в клетка. Страбите от ЕС нямат нито ресурс, нито кадри, нито възможност за финансова самостоятелност. Ведяхме как САЩ изнуди Фр. Герм. и др, "големи" икон. на действат против себе

31

споко

преди 2 години

В ЕС изчислиха, че можем да изкараме 40 дни без руска газ. През това време Русия ще фалира, или руснаците ще свалят Путин, или обкръжението на Путин ще го свали, или от некъде ще ни дойде некакъв друг доставчик на газ, или от некъде ще ни дойдат некакви нови зелени енергии. Имаме много възможности, без паника, всичко е наред, ще се оправим без руска газ.

30

ПроСоТо

преди 2 години

До отец Нафърфорий...Не се излагай!!.."отец" са пишеш...НЕ САНКЦИИТЕ събориха СССР !..А ВЪТРЕШНИТЕ МУ ПРЕДАТЕЛИ !...Същото стана и с нас..Какви "санкции" ни принудиха да унищожим земеделието си,промишлеността си,АРМИЯТА си и регламентирания вече обществен ред?..-Ами никакви!..Просто КУПИХА готовите винаги да слугуват на чуждите интереси еничери,и това е!...А там,нагласите са други..

29

Евро Хомосекшюъл

преди 2 години

Мене Махмуд и Бланко много ме кефат, особено Brividi как Mahmood и Blanco се обичат в клипа Brividi 1:56 на фона на зелената енергия от вятърните ел централи и карат колела, хем значи хомосекшюъл лав си прават, хем карат колела и зелена сделка става да спасим планетата, но иначе на Евровизия според менe требе на Евровизия да дадеме първото место на Kalush Orchestra от Укрейн, да подкрепим укрейнския народ в борбата му срещу дивака Путин - да бутча ъв Буча!